Løb én ekstra kilometer

– og giv et barn en livsvigtig vaccine

I disse år oplever verden en tragisk statistik: På globalt plan dør mere end 1,5 million børn årligt, fordi de desværre mangler de nødvendige vacciner til at modstå livets tidligste prøvelser. Statistikken er foruroligende – og det skal der gøres noget ved. Børnenes død er ikke blot hjerteskærende og trist, den er også fuldstændig meningsløs, da en livsvigtig vaccine kan forhindre børnene i at få de sygdomme, som koster dem livet. Nu kan DU hjælpe med at ændre denne meningsløshed. Det eneste, du skal gøre, er blot at løbe én ekstra kilometer, næste gang du snører løbeskoene!

#Duracellxtramile

Den 16. marts lancerede batteriproducenten Duracell kampagnen Duracell xtramile. En kampagne som appellerer os til at vise, at vi kan være ligeså udholdende som et Duracell batteri, når formålet er at hjælpe et udsat barn. Konceptet er ganske simpelt; løb én ekstra kilometer for at bidrage med én vaccine.

For hver gang, der bliver løbet en ekstra kilometer, donerer Duracell en livsvigtig vaccine til UNICEFF, og et barn i et udviklingsland får hermed en ny chance i livet. Det eneste du skal gøre, er at ofre en ekstra kilometer næste gang løbeskoene skal luftes, hvorefter du skal uploade det på de social medier, med hashtagget #duracellxtramile.

Giv et barn en ny chance

En gennemsnitlig dansker vil med stor sandsynlighed kunne løbe 1 kilometer på ca. 6-7 minutter. 6 minutter er svarende til sølle 0,5% af et døgn. Det er altså en minimal indsats, du skal yde, for at give en ny chance til et barn, og beskytte det mod potentielt livstruende sygdomme som mæslinger, røde hunde eller stivkrampe.

Hvert år bliver 2-3 millioner børn, eller hvad der svarer til halvdelen af Danmarks befolkning, reddet fra potentielt livstruende sygdomme af vacciner. Alle børn fortjener en fair chance i livet, og må aldrig dø af sygdomme, som vi her i Vesten allerede har en vaccine imod.

Kridt løbeskoene med ChriChri & T R A C K S

Her på ChriChri opfordrer vi alle til at kridte løbeskoene, og ofre en ekstra kilometer næste gang I rammer landevejene, eller hopper op på løbebåndet – det vil vi i hvert fald gøre!

Som I sikkert ved, har vi i år lanceret løbeklubben T R A C K S, hvor vi hver onsdag kl. 17.55 har fællestræninger på Østerbro Stadion. Hvis du bor i nærheden, håber vi derfor at se dig en af de kommende onsdage, hvor vi vil løbe for den gode karma, og således smide en ekstra kilometer i puljen, så vi forhåbentlig kan donere en masse vigtige vacciner til de trængte børn.

Uanset om du er bidt af en gal løber, eller er en af dem, der skal kæmpe hårdt for at finde glæden ved løb, så er der plads til alle i T R A C K S. Faktisk er der ingen af os på ChriChri redaktionen, der er de fødte løbere – det er faktisk langt fra tilfældet. Men T R A C K S træningerne har virkelig givet motivationen, og ikke mindst konditionen et boost i den rigtige retning, og heldigvis bliver undskyldningerne efterhånden færre og færre, når løbeskoene skal findes frem fra skabet. Summa summarum er, at hvis det tidligere har knebet lidt med motivationen, så vil det i hvert fald ikke være tilfældet længere. For den næste løbetur er nemlig ikke bare vigtig, den er livsvigtig, og bedre motivation er altså virkelig svær at finde.

Så kære læsere, vi håber derfor I alle vil hjælpe os med at sprede dette gode budskab, så vi sammen kan gøre verden til et bedre sted og skabe en lysere fremtid for udsatte børn.

Vi ses i T R A C K S eller på landevejene, og husk nu endelig: #duracellxtramile!

XXX

Team ChriChri

 

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide