Vind produkter fra IdHAIR

Ved at besvare spørgsmålet ovenfor deltager du i konkurrencen om at vinde fire produkter fra serien Gold Elements fra IdHAIR. Når du deltager i konkurrencen acceptere du, at modtage spændende nyhedsbreve pr. mail fra Club ChriChri samt fra IdHAIR. Afmelding af nyhedsbrevene kan til en hver tid ske via afmeldingslink i de fremsendte mails.

Påsken har i disse dage bragt masser af “påskeæg” med sig, og i dag har fire heldige læsere muligheden for at vinde fire skønne produkter fra serien Golden Elements fra IdHAIR. De fire produkter du kan vinde er: 

·   1 Gold shampoo

·   1 Gold Conditioner

·   1 “ 911 Rescue Spray”

·   1 Gold lak

Om produkterne skriver IdHAIR følgende:

Gold Elements

Gold – pålideligt hold og beskyttelse. Giver farvebehandlet hår en fantastisk glansfuld farve samt yder optimal UV- og varmebeskyttelse gennem det unikke PSC system, som forhindrer farven i at falme.  

Colour Shampoo

Farvebevarende shampoo, indeholder varmebeskyttelse, som beskytter håret imod varmeskader.

Colour Conditioner

Farvebevarende conditioner, efterlader håret blødt og med en strålende glans, indeholder varmebeskyttelse.

Strong Hairspray

Stærk, hurtigtørrende hårspray, Giver et kraftigt og langvarigthold, tynger ikke håret. Produktet vi er særdels stolte af: Rescue 911 spray som er nomineret til DBA 2015 som Årets forbrugerpris.

Pssst… du kan finde svaret på dagens konkurrence lige her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt