Vind en Karl Lagerfeld taske fra Zalando

Ved at besvare spørgsmålet ovenfor deltager du i konkurrencen om at vinde en Karl Lagerfeld taske fra Zalando. Når du deltager i konkurrencen acceptere du, at modtage spændende nyhedsbreve pr. mail fra Club ChriChri samt fra Zalando. Afmelding af nyhedsbrevene kan til en hver tid ske via afmeldingslink i de fremsendte mails.

Påsken har i disse dage bragt masser af “påskeæg” med sig, og i dag har en heldig læser muligheden for at vinde en lækker pastel taske fra Karl Lagerfeld hos Zalando.

Om tasken skriver Zalando følgende:

Tasken har en passende størrelse med plads til dine vigtigste ejendele og vil samtidig vække opsigt. Den sarte farve gør den perfekt til foråret der så småt er på vej og kan blive din tro følgesvend. Den kan let styles til hvilken som helst stil så den passer til lige netop dig. Find den og meget andet fra Karl Lagerfeld på zalando.dk. Rigtig god påske!

Pssst… du kan finde svaret på dagens konkurrence lige her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet