5 gode bud på hvor du skal spise på Northside

Er du så heldig at du skal på dette års Northside? Så kan vi fortælle dig at festivalen er spækket med lækre madboder, som står til rådighed når sulten melder sig. Vi har nedenfor samlet fem gode bud på hvor du skal spise i år – velbekomme!
 

Fish & Chips

Denne her ret behøver vist ikke nærmere uddybelse andet end at ’Fish & Chips’ ALTID er en sikker vinder, og det er den bestemt også på dette års Northside. Vi bilder os selv ind, at fisk i dette tilfælde også er super sundt 😉

Cafe Glad!

Du er måske på andet døgn på Northside, har indtaget en god mængde af junk og trænger nu til et skud af sundhed, men hvor skal du gå hen? Du skal besøge Café Glad, som serverer alt fra sandwiches og glutenfri brød til suppe og salater – tro os! Din mave vil takke dig.

Skarø is

Solen skinner, musikken spiller og du er nået dertil på dagen, hvor du har lyst til et eller andet lækkert, som ikke indeholder alkohol, men hvad gør du ? Du besøger Skarø is! De har nemlig de lækreste økologiske is både som softice og kugle-is. Fik vi for resten nævnt at de også laver økologisk yoghurt-is? Mums!

Yutaka Sushi & Tempura bar 

Festivaler er altså andet en junk og toast, hvilket Yutaka Sushi & Tempura bar er et perfekt eksempel på. De serverer nemlig sushi, miso suppe, tempura og lækre edamme bønner med lime. Spis maden sammen med et glas koldt hvidvin imens du nyder den gode stemning og solens stråler.

Grød

Når vi siger ordet grød, er det muligvis ikke noget du forbinder med festival og kolde øl, men vidste du at grød ikke kun er en ret, man spiser til morgenmad? Grød findes nemlig i et utal af udgaver og på Northside serveres der blandt andet bygotto med ærter og ravost – en ret der lægger den perfekte bund til festivalens mange drinks og øl.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og