Life&Beyond

Din survival guide til årets festival

Roskilde Festival venter lige om hjørnet, og det samme gør et hav af andre festivaller. Her på redaktionen glæder vi os, som små børn til god musik, semi-kolde øl og en fantastisk stemning! Men en ting, der er vigtig at få på plads inden man skal af sted er survival-pakkelisten. For hvad er vigtigt at have med på en festival ud over drikkelse, telt og tøj? Det giver vi dig her svaret på med vores bedste råd til at overleve en festival.

Godt fodtøj

Okay her gælder det altså om at tænke alle mulige situationer igennem. Regner det? Skinner solen? Hvilke sko kan du holde ud af have på en hel dag? Vi har samlet vores tre bud på tre forskellige sko, som er perfekte til festivalernes skønne dage.

Gummistøvler fra Hunter – Støvler fra Bianco by Christiane – Sandaler fra Bianco by Christiane

 

Vi er vilde med budget-priser!

Har du et par yndlings solbriller, som du bare elsker? Som du har betalt dyre domme for? Eller en taske, som bare er så smuk, at du elsker at vise dem frem til alt og alle? Så glem ALT om at tage det med på en festival, for vi lover dig – din taske skal nok blive beskidt og dine solbriller skal nok blive glemt eller tabt. Kør det billige, men seje look, og tag ikke noget med du ikke vil kunne undvære.

Shorts fra H&M – Solbriller fra Nelly – Taske fra Nelly

Apotekskassen

En hel uge med alkohol og telt kan hurtigt ende med rigtig mange tømmermænd eller en forkølelse. Sørg derfor for at have diverse essentials fra apoteket med – hovedpinspiller, næsespray, noget mod dårlig mave og papirlommetørklæder.

PanodilKleenexNæsespray

 

Toilettasken

At have pakket toilettasken korrekt er vigtigt til en festival, og vi er blevet enige om her på redaktionen at to af de vigtigste produkter må være tørshampoo og solcreme. På fjerde dagen er dit hår helt sikkert ikke hvad det har været, men det er her at tørshampooen bliver din bedste ven. Solcremen er som sagt også en vinder, i sært når det kommer til at passe på din hud. Vi ved det er lidt af et ”mutti-råd”, men husk at smøre en håndfuld solcreme på ca. hver 2 time. Læs mere om hvad du skal have med i toilettasken lige her.

Solcreme fra Nivea – Tørshampoo fra Lernberger Stafsing

 

Gaffatape og sorte sække 

To ting, som vi lover du bliver rigtig glad for på en festival er gaffatape og sorte sække. Sorte sække fordi sorte sække ALTID er en god idé på en festival – du kan bruge dem til beskidt tøj, skrald, til at sidde på, som regnslag og ja listen er uendelig! Gaffatape fordi det kan ske at dit telt går i stykker, og hvem gider at sove i telt med huller, når det regner?


Regnjakke og poser med genluk
 

Vi bor jo desværre i et land, hvor chancen for regn er rimelig stor, men det skal ikke ødelægge vores gode festivalsdage. Husk derfor regnjakken og poser med genluk, så hverken du eller din iPhone bliver gennemblødt og syg under koncerterne.

Regnjakke fra Rains – Poser fra IKEA

Alt på dåse

Vi tager discount-stilen videre til et højere niveau med rådet ”alt godt på dåse!”. Dåsemad og dåsealkohol er nemlig perfekt på en festival – det er nærmest umuligt at ødelægge emballagen og dåsemad holder sig længe! What’s not to like ?

Kan indeholde affiliate links.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *