[single_post_category_name]

Vi gør op med de faste rutiner 

Flere eksperter mener, at man bliver et lykkeligere menneske ved at ændre sine daglige og vante rutiner. Her på redaktionen besluttede vi os for at teste denne påstand – men lad os være ærlige og realistiske ..at ændre ens faste og daglige rutine kan være lidt af en stor udfordring for alle. Så helt små ændringer, som eksempelvis at cykle en anden vej på arbejde, kan vel være lige så effektiv? Det skulle i hvert fald komme an på en prøve og vi besluttede os for at give det et forsøg!

Her på redaktionen plejer vi at afholde vores ugentlige brainstorms møder i mødelokalet, hvor vi samler ideer og inspiration til magasinet. Her gælder det om at være kreativ og tænke ud af boksen – Noget der altid kræver en god kop ”speciel made” kaffe.  Specielt her om sommeren kan det være svært, at være kreativ i et varmt mødelokale med en varm kop kaffe, når solen skinner udenfor. Hvad synes varmende og hyggeligt, en kold blæsende vinter er en anden sag, når solen og de 20 grader brænder på vinduet.

Et anderledes møde

Vi tog derfor en frisk beslutning, om at afholde ugens brainstormingmøde udenfor i det fri, med en gåtur og en ”to go” kaffe i hånden – i håb om herved at fremme kreativiteten. Derfor lagde vi ud med at besøge 7-eleven nede på hjørnet, hvor vi skiftede den varme kaffe ud med en kold Starbucks Discoveries Cappuccino. – Og her kan vi så oveni købet lige prale med, at vi har byens, hvis ikke verdens, sødeste 7-eleven mand!

chrichri-mode-5.jpg

chrichri-mode-1.jpg

Med kaffen i hånden og solbrillerne i håret var vi klar til en gåtur i det skønne vejr.  

Vi gik en tur i Kongens Have, hvor vi holdte os en lille picnic og nød den lækre og forfriskende Starbucks Cappuccino lavet på fairtrade espresso – her på ChriChri skal der nemlig gerne være styr på samvittigheden når der bliver købt kaffe!

chrichro-mode-7.jpg

chrichri-mode-9.jpg

Det var dejligt, til en afveksling, at afvikle brainstorms mødet i smukke og inspirerende omgivelser – normalt plejer vi at gå hurtigt i stå, når kaffen er drukket og vi sidder inde på kontoret og sumper. Her må vi nok erkende, at det fungerede rigtig godt at arbejde udenfor, da tankerne kunne få frit spil. Alle de indtryk vi fik samlet os på turen hjalp til at fremme vores kreativitet. Det kan sikkert lyde lidt cheasy for mange, og det gjorde det nok også for os inden vi tog af sted, men det var et dejligt afbræk fra den ellers så vante rutine.

chrichri-mode-8.jpg

chrichri-mode-4.jpg

chrichri-mode-10.jpg

Små ændringer kan gøre en stor forskel

På ChriChri er vi ligesom de fleste vane mennesker, som har vores egne faste rutiner, og dem er der helst ingen, som skal lave om på. Men ideen med, at vi alle gjorde det til et fælles projekt, virkede pludselig ikke så vildt og skræmmende. Vi kan varmt anbefale, at afprøve det en dag og det kan blot være at ændre små rutiner i din hverdag, såsom at cykle en anderledes rute til dit arbejde eller afslutte indkøbsturen ved frugtafdelingen i stedet for slikafdelingen – alt disse små tiltag kan ved med til at ændre din hverdag og forhåbentlig gøre den bedre end før.

Så passer det vel, hvad eksperterne siger at man bliver et lykkeligere menneske ved at ændre sine daglige og vante rutiner? Eller var det bare den fantastiske kolde kaffe, som gjorde vores møde meget bedre den dag, who knows?

chrichri-mode-2.jpg

Vi kan i hvert fald konkludere, at da vi kom tilbage på kontoret var notesbogen fyldt op med masser af gode ideer og et kontor fyldt med masser af energi resten af dagen! Vi blev alle enige om, at det bestemt ikke er sidste gang, at vi bryder de daglige rutiner!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide