ChriChris første år

Et år er gået – faktisk lige præcis i dag d. 4. august. Og hvilket år. Vi har grint, grædt, danset, skabt, researchet og skrevet på livet løs. Vi er blevet klogere, dygtigere og ikke mindst større. ChriChri vokser nemlig hele tiden, og var det ikke for alle de skønne piger vi har haft igennem det seneste år, var der slet ikke noget der hed ChriChri.

Foruden at sidde på vores dejlige kontorer, har vi været vidt omkring, og mødt en masse dejlige mennesker, set en masse smukke steder, prøvet en masse lækkert tøj og blevet smukkere af alle de lækre produkter vi har fået lov at lægge ansigter til.

Vi har giver os i kast med den københavnske modeuge, travet os igennem de skønneste musikfestivaller i hele Danmark, været forbi alle vores yndlings mærker – og deres søde PR bureauer. Vi har talt med jer, vores læsere, taget imod jeres kritik og ros med åbne arme og lært en masse af jer – blev endelig ved med at give os feedback. 

Og så har vi hygget os på redaktionen med både mad, kage og vin i lange baner…

Vil du se med?

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og