Her skal du spise på Smukfest!

Så er det snart tid til at bøgeskoven fyldes med glade festivalsgangere til dette års Smukfest, og vi glæder os! Ikke nok med at festivalen er byder på en masse god musik, så er den også spækket med lækre spisesteder, dog kan det til tider være svært at vælge i mellem dem. Derfor giver vi jer her fem gode bud hvor I skal spise i år – velbekomme!

Meyer’s flækestegssandwich

Vi kan vidst ikke komme udenom at vi er meget glade for flæskestegssandwiches her på redaktionen, og en af dem, som gør det bedst må væres Meyer’s. Her får du altså den perfekte kombination er salt, sødt og syre i form af sprøde svær, rødkål og æbler. Og som om at det ikke var nok, så er bollen lækker og blød i konsistensen – Mums!

Arizona Burger 

Det her er helt klart festivalens klassiker, og en burger du ikke fortryder at du har spist. Her får du altså en god, saftig og fyldig burger med masser af smag. Den har en god størrelse, og så holder den dig mæt hele aftenen. Burgeren duer både til de tømmermændsramte frokoster, samt til når sulten melder sig hen på aftenen.

 

Bitz & Holm

Det er ernæringsekspert Christian Bitz og kokken Claus Holm der står bag denne biks, og her får du altså gode råvarer med masser af smag og kærlighed. Bitz & Holm byder på alt fra morgenmad til salater og sandwich. Vi er sikre på at dette bliver det perfekte sted at starte dagen.

Palæo

Et sted vi ofte besøger i løbet af ugen er vores søde naboer Palæo, og vi er ellevilde over at de også har valgt at tage med på Smukfest. På en festival kan man hurtigt få spist utrolig meget junk food, hvilket der selvfølgelig også skal være plads til, men en gang i mellem har man brug for et lidt sundere alternativ, og det er her at Palæo kommer ind i billedet. De formår at lave sunde og lækre retter, som mætter godt i maven.

Farmor Tarteletten

Selvom tarteletter og bananasplit er rimelig old school og 90’er, så er vi vilde med konceptet og den nostalgiske følelse som netop disse to retter bringer med sig. Kig forbi Farmor Tarteletten hvis du vil spise dig mæt i velsmagende tarteletter fyldt med høns i asparges eller i en god omgang bananasplit.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og