Redaktionens bedste fester

August er ChriChris celebration måned, hvor vi hylder det at fejre andre og hinanden. Der bliver sat fokus på alt fra bordopdækning og de bedste fester til festmad, inspiration til outfittet og tips til din fest. Vi starter måneden med at fortælle om de bedste fester, som vi her på redaktionen har været til. Enjoy!

Christiane // Chefredaktør

Det må være min 30 års fødselsdag. Det var den første rigtige fest hvor jeg virkelig gav den gas – både økonomisk og planlægningsmæssigt. Invitationen blev sendt med posten til 110 gæster – stor middag, band, bar, det hele. Jeg havde brugt måneder på at arrangere det. Temaet var kolonihave i et stort råt lokale på Carlsberg. Der var kørt planter og blomster ind – 2 lastbiler fyldt, som kørte hele vejen fra Jylland. Vi satte dem overalt sammen med 400 bloklys. Der var gynger hængende fra loftet og da gæsterne kom, blev der taget et billede af dem sammen med den skønne drag Miss OTB – som et minde fra aftenen. Min fars band spillede og bagefter var der 90 musik og pølsehorn. Vi var samlet venner, arbejdskollegaer og mine forældre og deres venner. Jeg havde planlagt alt selv og brugte mange timer i Panduro Hobby sammen med Pernille Rahbæk, som stod for bordpynten. Det var den bedste fest, den bedste celebration – 30 for life!!!!


Caroline // Redaktionschef

Det må nok være mine gode venners tre dages bryllupsfest på Bornholm i 2014. Det var den bedste kærlighedsfest, tilbragt i det bedste selskab med min kæreste, nogle af mine allerbedste venner, champagne dagen (dagene) lang og dans på bordene til de lyse morgener! Helt skønt…


Maria // Art Director

Det må være min venindes bryllup her i sommer. Det var en af de bedste aftener, jeg har haft længe, og sammen med dem, som jeg holder allermest af. En fest fyldt med kærlighed, sjov og masser af fest. Der blev virkelig givet den gas, og festen varede helt indtil den lyse morgen. Som den første veninde der blev gift i venindeflokken, må man sige at hun har fået lagt noget af et niveau 😉


Christina // Intern

Det er svært at skulle vælge en fest frem for en anden, da jeg syntes der har været rigtig mange gode fester, på forskellige måder i årenes løb. 

Hvis jeg skulle fremhæve en lige nu, skulle det være min 25 års fødselsdag, hvor jeg blev overrasket af 15 gode veninder i min lejlighed. De var klar til at give mig en god omgang kanel, som er tradition i jylland, når man bliver 25 år og ikke er gift eller forlovet 😉 Senere på dagen havde jeg gjort klar til fest for alle mine venner, som heldigvis blev en fantastisk fest, hvor vi dansede og hyggede til den lyse morgen. Dejligt at tænke tilbage på…

Mette // CCO

Helt selvcentreret må jeg indrømme, at det var min egen 21 års fødselsdag (i ahem – 2008). Jeg boede i Barcelona og min kæreste havde simpelthen valgt, at lave en kæmpe surprisefest og inviteret alle. Jeg blev meget overrasket, hvilket jo er en afgørende succesfaktor til en surprisefest, og der blev danset på bordene til stedet lukkede, hvorefter vi fortsatte festen på stranden – lige udenfor clubben. En virkelig god fest med de skønneste mennesker fra hele verden. 


Cecilie // Madredaktør

En af mit livs bedste fester var uden tvivl mine elskede veninders bryllup (med hinanden), holdt det smukkeste sted i Umbrien, med en udsigt jeg sent vil glemme. Det var en fest med så meget kærlighed, glæde og eufori i luften og vejret, området og skønheden på location gjorde os alle høje og lykkelige for en stund. Festen varede en hel weekend, og der var tid til både de gode og lange snakke, en slapper ved poolen, solbadning, smalltalk på den gode måde og bare væren. Det var en fest som gav mig lyst til selv at blive gift i kærlighedens navn, på trods af at det hverken før eller siden har været en særlig pigedrøm. Men den fest og det set-up kunne jeg ikke lade være med at ønske mig bare en lille bitte smule… Love, love, love!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være