[single_post_category_name]

Smukfest: når vi holder pause fra musikken

Her på redaktionen er vi vilde med musikken på Smukfest og den gode stemning som den medbringer, men hvad render vi så rundt og laver når vi ikke hører musik? Det fortæller vi jer her:

Vi hopper en tur i vandet

Under Smukfest dagene skinner solen næsten altid, og man kan derfor godt få brug for at køle lidt ned i den dejlige sommervarme, men det er der heldigvis råd for. Udenfor pladsen lige ved Søbadet, er der nemlig en lille badebro. Her kan du chille i solen, bade i det kolde vand og hygge med dine veninder og venner.

Vi besøger alle de andre til ølbowling og sjov

At være i sin egen lejr er altid en fest, men faktisk er det også hyggeligt at besøge de andres, som helt sikkert vil byde på god stemning, ølbowling og diverse andre spil. Er man ekstra modig, kan man jo altid slå sig ned i en lejr, hvor man ikke kender folk – hvem ved, måske kan det ende med et par nye og gode bekendtskaber? 😉
 

Vi nyder champagnebrunchen i Tennisklubben

Morgenmad skal vi jo have på et eller andet tidspunkt, så hvorfor ikke tage til champagnebrunch i tennisklubben. Klubben er fyldt med god stemning, lækkert mad og selvfølgelig champagne – så kan dagen kun blive god.

Vi danser i Happy Hippie baren

”If you’re laughing you’re a happy hippie” er sloganet hos baren Happy Hippie Bar, og det siger vidst meget godt hvad baren handler om, nemlig at være glad og nyde festivalen. Tag din veninde eller ven under armen, dans, vær glad og slå dig løs – det er i hvert fald det vi gør hos Smukfests gladeste bar.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide