[single_post_category_name]

Spis dig mæt i Roskilde

Roskildes mad er efterhånden blevet et tilløbstykke i sig selv. Faste Roskilde-gængere har deres faste ritualer, og er du ny på Roskilde får du hurtigt fundet frem til dine favoritter. Mangler du inspiration? Så læs med her og få redaktionens faste madritualer.

Klassikerne

Ski-Burger:

Skærmbillede 2015-06-10 kl. 10.12.23.jpg

Burgere… en absolut klassiker og life-saver i de fleste situationer. Ski-burger ER Roskilde, det er burgeren du ikke må gå glip af. Tilpas snasket og absolut på den yderst velsmagende side af burger-spektret. Kender du nogle inkarneret Roskilde-goers ? Så kan du være overbevist om at de kender Ski burger.
Spis den: hvornår kan man ikke spise burger? Dog perfekt på dagen hvor du har sovet længe og morgenmad og frokost ligesom flyder ud i et.

Thai-Lanna:

thai.jpg

Hvad er Roskilde uden Thai-mad? Ikke ordentligt hvis du spørger os. Thai-lanna er en klassiker og et absolut must på festivallen. Der er rigeligt at vælge imellem med snyd ikke dig selv for deres nuddelretter…
Spis det: mellem to aftenkoncerter når du er på farten og trænger til noget der fylder, og giver lidt på salt fronten. 

Den snaskede

Meyers (Flæskestegssandwich):

mey.jpg
Står du ved Meyers bod – så lad dig ikke lokke. Flæskestegssandwichen er og bliver det eneste rigtige at vælge her, og tager du den ikke, kommer du til at fortryde. Roskilde og flæskestegssandwich er nærmest to sider af samme sag for redaktionen – og vi glæder os til at sætte tænderne i vidunderet.
Spis den: på samme vis som en burger, fungerer en flæskestegssandwich ret godt, når morgenmad og frokost smelter sammen. Og så er den da heller ikke af kimse af til aftensmad.

Newcomers

Foodcourt:

Food courten på Roskilde er stedet hvor forskellige nye madboder byder på anderledes og nytænkende mad. I år er kan du bl.a. finde en af ChriChri redaktionens favoritter BarBurrito taco, Aamans smørrebrød og Lakrids i Maden.. Vi glæder os allerede til at teste dem alle.
Spis det: hele tiden. Udvalget er stort i Food Court så der vil helt sikker altid være noget til at stille netop din sult.

Kiin Kiin: 

kin .jpg
Den anmelderroste thairestaurant startede sidste år i Food Cours, men grundet den store succes har Kiin Kiin fået deres egen lækre biks.  
Spis det: gourmet thai fortjener en ordentlig sult – spis det til frokost eller aftensmad. 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide