[single_post_category_name]

ChriChri Birthday: Press Event

D.4. august 2014 var dagen hvor ChriChri.dk blev lanceret. Et online univers der skulle byde på alt hvad kvinder kunne tænke sig at læse om. Sidenhen har ChriChri vokset sigt stor, vi vil faktisk vove at påstå at ChriChri.dk er meget moden af sin alder. Men, der står selvfølgelig stadig 1 år på papiret – og det skulle naturligvis fejres.

Stille blev det ikke. ChriChri hostede nemlig en to-dages fejring. Vi tog lidt forskud på fødselsdagen og inviterede d. 3 august pressen på Birthday Bash. Sommeren havde jo gjort sit indtog i Danmark, i hvert fald for et par dage, så den skønne tagterrasse på SOHO var den bedste backdrop for en fantastisk fest. Vores skønne staff var klædt på i lækre denim kjoler fra MiH – vores gæster skulle ikke være i tvivl om hvem der kunne hjælpe dem med læskende drikke og søde sager. 

Vi havde teamet op med Restylane, Goodiebox, Michael Kors og Ellos om at give alle de bedste dage. – og ”bedste” blev de. Sammen med Louise Kragh Jewelry havde vores gode samarbejdspartnere sørget for at alle forlod SOHO med ChriChri nettet fuld af lækre sager.

Temaet var Candy Shop – for vi elsker søde sager på kontoret. Cloetta leverede derfor alle de lækreste af slagsen, Goody Good Stuff, Lakridspiber, Malacoposer i stride strømme og Lakerol – lige til tasken. De fineste cupcakes som Cravings havde stået for både pyntede og smagte os – og vi gik da heller ikke ned på chokolade komplet med ChriChri logo leveret af skønne Choko Choko Yeah Yeah. Når vi trængte til noget at køle os på havde Magnum også leveret vores favorit is.

Alle lækkerierne blev serveret på det fineste pynt som Søstrene Grene og Rice havde hjulpet os med. Lige i øjet hvis vi selv skal sige det. Balloner gik vi heller ikke ned på og CTI Print  havde sørget for hundredevis af balloner i forskellige farver og de fineste ChriChri bokstaver (en klar Instagram favorit)… Ingen fest uden blomster og vores favorit Queen Pot Flowers havde stået for den del af festen.


Solen stod højt og de kolde drikke var der selvfølgelig masser af – der var lidt for enhver smag. Både de skønneste premade drinks på flaske fra Norhlund, kolde (lækre) øl fra Nørrebro Bryghus og læskende Vitamin Well vand.. Yum…
Underholdning gik vi bestemt heller ikke ned på. Maria Barfoed aka Fedty kom og spille lækker musik, mens Szhirley forkælede os med hendes nye single Uden Dig og lod os ligge øre til hendes helt nye nummer. TAK !

XXX

Team ChriChri 

Psst.. læs om læserfødselsdagen her.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide