ChriChri Birthday: Læserfesten

The Evening

Velkommen

Sandie and The Billy Boys spiller

Words from Christiane

Q & A med Christiane

Performance af Szhirley

Tutorial af Nicci Welsh

Anne Bech spørgerunde

Drinks på NoHo

Den 4. august fyldte ChriChri 1 år og det fejrede vi ved at lancere vores helt eget magasin The Celebration Issue No 01 #chrichrimag. Selve ideen om at udvide med et magasin kom fra jer brugere. Det er nogle gange farligt når I skriver til os om nye tiltag – for jeps, vi læser dem, vi sortere dem, vi gemmer dem – vi tager dem seriøst. At udkomme på print var en efterspørgsel, der kom fra så mange, at jeg ikke kunne gemme den for langt væk i skuffen, – og ikke at forglemme har det, at lave et magasin jo været min drøm altid. En drøm der i 2014 tog mig til den online verden og ChriChri.dk blev en realitet.

At være kommet på print nu er en kæmpe succes for mig og ChriChri familien. Det er virkelig kirsebærret på toppen. Så tak til jer – I giver mig lov til at udleve min drøm. ChriChridk er født online og der vil vi altid blive – magasinet er et ad-on til Jer ChriChris online læsere. D. 4. august blev fødselsdagen og magasinet fejret sammen med 200 af jer. Det var uden tvivl enormt intimiderende for mig at skulle møde jer for første gang. Hele redaktionen var spændte. Jeg stillede mig i døren så jeg huskede at hilse på hver og en af jer. For vi er et fælleskab. Det er ikke mig og jer, os og dem – nej hos ChriChri er vi en familie. Vi er inkluderende.

Arrangementet skred frem og det var bare – ja, jeg kan næsten ikke beskrive det. Det var sådan en stor oplevelse. I gav ChriChri og jeg så meget tilbage – jeres glæde og jeres positive indstilling smittede af på hele redaktionen.

Sikke en aften – og sikke mange drinks vi alle sammen fik på NOHO bagefter. Skybruddet ramte kl. 21 og ja, så måtte NOHO jo give en omgang mere. Det var hyggeligt at være rundt og snakke med jer og jeg elsker at ChriChri har sådan nogle seje, intelligente, videns søgende, skønne brugere. I skal vide at I inspirerer os på redaktionen hver dag. 

Tusind kram fra Christiane og redaktionen

Psst.. læs om pressefødselsdagen her.

Stort tak til…

 

Ellos

Restylane

Michael Kors

Goodiebox

Cloetta

Louise Kragh Jewelry

Soho

Nohrlund

Nørrebro Bryghus

Vitamin Well

Søstrene Grene

CTI Print

Magnum

Queen Pot Flowers

Choko Choko Yeah Yeah

Cravings

Rice

 

Szhirley

Sandie & The Billy Boys

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide