6 tips til en gladere morgen

Vi kender det alle sammen, nogle morgenener er altså bare bedre end andre. Derfor har vi samlet nogle tips til, hvordan du gør din morgen meget bedre.

En tulipan til kaffen

Psykologer mener, at vi ser blomster og planter som et ubevidst tegn på sikkerhed – ting kan gro her, lad os slå rødder. Ifølge O’Magazine vil synet af en farverig buket om morgenen overbevise dig om, at det bliver en god dag. Det lyder mærkeligt, men ved en undersøgelse ledet af Harvard Medical School oplevede man, at kvinder som så blomster, når de stod op om morgenen, rapporterede gladere følelser, såvel på arbejdet som derhjemme. 
Sov på din højre side

Hvorfor? Tyrkiske forskere har konstateret at, det vil påvirke dine drømme at sove på højre side. De mennesker, der sover på højre side har en tendens til at have drømme omhandlende lettelse, glæde, fred og kærlighed. Derudover føler de sig mere udhvilede og mindre dysfunktionelle i de vågne timer.

Gå en time tidligere i seng

Hvorfor? Af alle de indlysende grunde: Du vil være mere udhvilet, mere vågen og mere optimistisk overfor hvad dagen bringer. Når du mangler søvn, risikerer du at miste din sans for humor. I et studie ved Harvard Medical School fandt man ud af, at mennesker som manglede søvn, havde betydeligt svært ved at genkender når emner som nyhedsoverskrifter og tegnefilm skulle få dem til, at grine.


Pulsen op

Cardioøvelser er med til at vække dit hjerte og dine muskler. Derudover sætter det gang i det gode humør. Blot fem minutter ude i naturen kan påvirke og forbedre dit humør og øge dit selvværd.

Få dit og hans hjerte til at banke

Testosteron-niveauet er højst om morgenen. At have sex om morgenen øger kærlighedshormonet oxytocin. Hvis du planlægger et stævnemøde, inden du forlader sengen, vil du føle dig mere i live og bundet til din partner resten af dagen. Sex øger blodtilførselen til hele kroppen, selv hjernen. 

Friskpresset appelsinjuice

Det er ikke kun på grund af den flotte farve der minder os om sol og varme. Appelsinjuice indeholder et højt indhold af vitamin B6 og folinsyre. Folk der lider af depression mangler ofte disse to stoffer i deres krop, skriver O’Magazine. 

Ved en undersøgelse fandt man blandt andet også ud af, at duften af en olie lavet af appelsin fik nogle testpersoner til at føle sig mindre nervøs under en eksamen.

Kilde: O’Magazine

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være