De kendtes kærlighedsråd

Vi har på det seneste set diverse sociale medier og de danske ugeblade og aviser, være fyldt med artikler om kendis-par som har valgt, at gå hver til sit og lade sig skille. Grevinde Alexandra og Martin Jørgensen har netop besluttet sig for, at gå fra hinanden. Endvidere har Lars von Trier og hans kone fortalt om deres separation, Eva Harlou og hendes mand Thomas Troelsen er også gået fra hinanden. Men de kendte er jo ikke de eneste, som går fra hinanden fra tid til anden. I det hele taget er der faktisk bare flere og flere mennesker i dagens Danmark der lader sig skille og går hver til sit.

De kendte er blevet spurgt ind til, hvad de mener er vigtigt i et forhold, for at opretholde den kendte og vigtige gnist. Der er klart forskellige holdninger, nogle mener løsningen er frækt undertøj og andre peger på kommunikation, samt alene-tid.  

Barbara Moleko

Man skal give hinanden plads, og så skal man tage på ferie hver for sig. Det er vigtigt, at man er hvert sit individ i et forhold. Jeg tror, det er vigtigt at give hinanden plads og acceptere, at man godt kan lide at være sig selv.”

Shaka loveless

“Jeg har ikke svaret på, hvordan man undgår en skilsmisse, men jeg tror, det er vigtigt, at man kommunikerer godt, for ellers er det svært at opretholde et forhold,”

Rasmus Seebach

Min nye single “Uanset” handler netop om, at man skal huske at fortælle hinanden, hvor man står, det, tror jeg, er rigtig vigtigt. Det er første skridt,” siger han. 

Silas Holst

“Man skal sørge for at undvære hinanden og savne hinanden ind i mellem. Man skal ikke sidde lårene af hinanden. Vi ses ikke så meget på grund af vores job, men når vi så ses, så er det helt vildt dejligt. Og så glæder man sig virkelig til at ses.” 

Christopher:

“Jeg tror, at en af de helt vigtige ting er, at kunne savne hinanden. Når man så endelig ser hinanden, så er det som om man er helt nyforelskede. Man skal ikke gnide sig alt for meget op af hinanden, og så skal man huske at værdsætte hinanden.” 

Medina

“For kvindernes vedkommende handler det om at tage noget frækt undertøj på og være lækker for sin mand, og for manden handler det i bund og grund om at være lækker for sin kvinde og at være god til at spotte, hvad det er, hun har brug for på en dag, hvor hun mindst ville vente det. Et forhold kræver en indsats hver dag”

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være