Det læste vi i sommer

Sommeren er gået på hæld, og det er tid til at skrue op for indehyggen. Det føles som om det var sommer for et splitsekund siden – og vi savner allerede de lange solnedgange og grillaftnerne, som er ved at være et overstået kapitel for i år.  

Men hvad er også bedre end en kop varm kakao, et varmt tæppe i den bløde sofa sammen med en god bog på en kold og våd efterårsdag? ChriChri redaktionen har her nogle bud på gode bøger til efterårslæsningen. Bøger som vi læste i sommer, mens vi endnu lå og kogte på stranden…

Christiane, Chefredaktør

Den bedste bog jeg har læst denne sommer er klart Lucinda Rileys “Steven sisters” og bogen ”Wild” af Cheryl Strayed.

Steven sisters” er af en af mine yndlingsforfattere og er sådan en god feriebog, hvor man drømmer sig væk i et univers med kærlighed, drama, misforståelser og sorg.

Wild” lånte jeg af vores medredaktør Cecilie Sofie Svensson og det er en helt anderledes bog.

Jeg havde set filmen med Reese Witherspoon og var meget begejstret! Men jeg er normalt ikke så meget til at læse bøger, efter jeg har set filmen – for så ved jeg jo hvad der sker. Det er vigtigt her at vide at filmen er baseret på bogen – ikke omvendt. Bogen tager dig gennem en spirituel rejse. Det er klart en bog, der giver dig noget at tænke over. En lille selvhjælpsbog.

Sandie, Manager

Sommerens første bog for mig var Lucinda Rileys “Midnatsrosen“. Jeg slugte de cirka 600 sider på to dage og kunne slet ikke lægge bogen fra mig

Jeg elsker hvordan Lucinda formår at springe i fortid og nutid, samtidig med at hun lærer sin læser noget om forskellige lande og kulturer verden over. Jeg er fan!

Cecilie, Madredaktør

Dyrets år“. Lone Hørslevs roman om adelskvinden Marie Grubbe, som blev født ind i den fornemme og rige adelsstand, men som døde fattig og gældssat som kromutter på Falster. 

Hun giftede og skilte sig flere gange, sidst med den jævne kusk Søren Møller, og betalte en høj pris for at insistere på at udleve sine forskellige kærligheder livet igennem, og hendes historie er både fascinerende og gribende.

Romanen foregår i Marie Grubbes treogtyvende år, inden hendes menneskelige og sociale nedtur begynder, og beskriver hendes første vanvittige og altomsiggribende forelskelse.

Jeg læste den på få dage, og var helt opslugt, ikke mindst fordi historien er ganske sand, selvfølgelig med Hørslevs touch og kunstneriske frihed til fortolkning.

Mette, skribent

I sommer læste jeg bl.a.: “Hvad jeg tænker, når jeg taler om at løbe” af Haruki Murakami. Fortællingen er ret lommefilosofisk og selvreflekterende – men på den gode og inspirerende måde.

Forfatteren Harukis skrive- og løbelyst er i centrum, mens han ser tilbage på sit liv som verdenskendt forfatter. Han får også beskrevet den bagvedliggende disciplin det kræver at skrive gode bøger – en disciplin han henter fra sin løbedisciplin og glæde.

I en helt anden boldgade har jeg læst den meget populære ”How To Be Parisian Wherever You Are” af Anne Berest. Bogen fungerer som en insider guide til at leve de franske kvinders lækre parisiske liv. Den er underholdende og meget letlæselig!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og