Disse numre dansede vi til i sommer

Kalenderen viser september, og det betyder tid til indehygge, kakao og gode film – men her på redaktionen drømmer vi os nu stadig lidt tilbage til de dejlige, varme og solskinsfyldte sommerdage på stranden. Og det kan man jo passende gøre, mens man hører de sommersange som kørte på repeat, mens man holdte ferie!

Læs her, hvilke sange ChriChri redaktionen forelskede sig i denne sommer.


Christiane

Jeg har hørt Frank Sinatra derhjemme, når jeg har tusset rundt og lavet mad og og ellers Stine Bramsens nye album – stor fan!


Sandie

Sommeren er jo festival sæson, og jeg har været på mange og har haft virkelig mange fine musikoplevelser.

En kunstner, jeg dog virkelig gerne ville have set i år, er Rihanna. Jeg er kæmpe Rihanna-fan og det er alt for lang tid siden, at jeg har set hende live. Til gengæld har jeg skamlyttet til Bitch Better Have My Money hver dag hele sommeren! Ligemeget om jeg har været på cyklen, på stranden, på kontoret eller til fest.


Maria

Jeg har hørt mange sange på repeat over sommeren, og to af mine favoritter må være Tina Dickows udgave af ensom (Ja, jeg ved den er gammel, og sorry Medina, men der har du altså fundet din overmand) og så Ingen andre med Topgunn.

Skal jeg være helt ærlig, så har jeg faktisk hørt rigtig meget Topgunn den her sommer. Beatsne er helt perfekte til mine løbeture og til festerne i weekenden 😉


Cecilie

Jeg må tilstå, at for mig er en del af feriens magi at have ro omkring mig, derfor har jeg ikke haft et særligt nummer jeg har hørt igen og igen. Stilhed (personligt omskrevet fra tavshed) er guld, som vi alle ved 😉

Skulle jeg alligevel vælge et album, så fik jeg fornyet mit ungdomscrush på Sheryl Crow og genhørte hendes nummer to album, som jeg lige nu har glemt hvad hedder, og hørte det adskillige gange på vej ud og hjem på de svenske motorveje. Det og Tom Waits Foreign Affairs som er en all time favourite.


Mette M.

Min søn på to år insisterer hårdnakket på, at vi kun høre tre sange. 
Så det er ligesom disse tre der har domineret denne sommer:

1: Flo Rida  ft. T-Pain: Low 

2: Psy – Gangnam Style 

3: OMI – Cheerleader


Cecilie

Jeg har danset rundt det meste af sommeren til en masse forskellige musiknumre. Jeg underviser i dans, så jeg skal helst finde en masse nyt musik til sæsonstart, så alle mine elever er klar på at give den gas når vi starter op igen.

Så sommeren er blevet brugt på, at opdatere en masse Spotify lister. En af de sange jeg har danset lidt ekstra til, er Redfoo – New Thang. Den er bare super cool og fed at bevæge sig til.


Julie

Er der noget jeg ELSKER, og ikke kan få nok af – så er det musik! Min Spotify er altid på overarbejde, især om sommeren. Her er nogle få af de mest afspillede fra min sommer-liste:

Neon Indian – Annie

Drake – Back To Back

Erik Hassle – No Words

Pharell Williams – Hunter

Jacquees Ft. Lloyd – Feel It (For hvem var ikke inde og se Magic Mike og blive tryllebundet….)

Feder Ft. Lyse – Goodbye

The Weeknd – I Can’t Feel My Face


Mette H.

No Words – Erik Hassle, Not Letting Go – Tinie Tempah og Lush Life – Zara Larsson er nogle af de sange, som har kørt repeat på min sommerplayliste –  de minder mig om sol og glade dage – man bliver bare I godt humør af de sange!

Sidst på sommeren forelskede jeg mig i Disclosures nye single Omen feat. Sam Smith, som jeg stadig hører nonstop.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er