Fremtiden for ChriChri Mag

Min damer og damers damer så er vi på ChriChri endelig klar til at løfte sløret for, hvad pokker der skal ske med #ChriChrimag. Var det et one off? Kommer det igen? Hvornår kommer det? Bliver Issue 1 udgivet igen? Osv osv..

Jeg har svarene lige her:

Til at starte med var det meningen at ChriChri mag skulle udkomme en gang årligt, men da efterspørgslen og interessen for vores første magasin var så stor, har vi valgt at ChriChri mag udkommer to gange årligt!!

__________________________

Abonnér på ChriChri Mag 


__________________________

 

Da Issue 1 blev revet væk fra ”online” hylden, og gik udsolgt på blot fire dage, var der mange der spurgte, om vi ikke ville genoptrykke det. Desværre bliver Issue 1 ikke genoptrykt, men til gengæld sørger vi for, at der er flere, hvor de kommer fra ved Issue 2.

__________________________

I 2016 vil ChriChri mag udkomme i følgende måneder

Issue 2 – Marts

Issue 3 – September 

__________________________

 

MEN vælger du at blive abonnent på ChriChri mag, vil du oveni hatten modtage et Special Christmas Edition midt november 2016 – dog vil dette blad kun være muligt at få fingrene i, hvis man er abonnent.

Så det vil sige, at for alle abonnenter vil der tre gange dumpe et skræddersyet og made with love ChriChri mag ind af din dør.

Vi har oprettet en abonnementsservice til ChriChri mag, der sørger for, at du altid modtager ChriChri mag på din hjemmeadresse. Sikkert, nemt og ligetil. 

Vi har lært meget siden Issue 1 udkom – og jeg vil være helt ærlig – vi har simpelthen ikke kapacitet til selv at sælge løssalg og udsende tusindevis af magasiner. Det var en prøvelse for os at sende over 500 magasiner ud om dagen i august – ned på posthuset, frankering (heldigvis slikker man ikke på frimærker længere, så vores tunger er stadig intakte). Vi slæbte, og jeg fandt hurtigt ud af, at man skulle passe på med at sige sætningen: ”jamen dem smutter jeg lige ned med på posthuset, inden jeg går”. Vi løftede i flok, og vi kan med stolthed sige, at vi fik trænet overarme i august 🙂 

Vi har arbejdet hårdt på at finde den rette løsning for både dig og os, og resultatet er blevet til en professionel abonnementsservice – jeps, vi spiller nu samme spil som de store drenge. 

Det er ganske simpelt og ligetil: ved at tilmelde dig vores service, køber du i realiteten to blade, men fordi jeg ELSKER jul, og jeg simpelthen ikke kunne slippe tanken om, at lave et Special Christmas magasin, får du helt eksklusivt Christmas magasinet med i købet.

Jeg taler, på vegne af hele #TeamChriChri når jeg siger, at vi glæder os sindssygt til at udgive Issue 2, og vi er allerede i fuld sving. For syntes I, at The Celebration Issue var godt, så bare vent og se hvad vi har i ærmet til jer i 2016!!

Knus, kram og positiv energi fra Christiane og hele #TeamChriChri 

__________________________

Interesseret i at abonnere på ChriChri mag 2016 ? – klik her

Såfremt du har spørgsmål vedr. abonnementet kan du henvende dig til Mailmaks kundecenter på enten 88 80 54 23, Telefontider er: mandag-torsdag 9-15 og fredag fra 9-14 eller du kan henvende dig på chrichri@abo-service.dk 

__________________________

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er