Sådan hjælper du de mange flygtninge

I disse dage ser vi medierne være fyldt med historier omhandlende den nuværende flygtningesituation. Det ene billede efter det andet viser mennesker som forsøger, at flygte fra udfordrende forhold i deres hjemlande. 

Selvom vi alle har lysten til, at give vores hjælp, kan det være svært som almindelig dansk statsborger at vide, hvor og hvordan man selv kan gribe ind. Men mulighederne er der. 

Vi har derfor samlet nogle gode råd til hvordan vi kan hjælpe de mange flygtninge: 

Støt hjælpearbejdet til flygtninge. Røde Kors har en masse frivillige som hjælper flygtningene med tøj, mad og hygiejne pakker. Du kan støtte ved at give dit bidrag på et valgfrit beløb på hjemmesiden. Læs mere her.

Bliv frivillig. Mulighederne for, at deltage i Dansk Flygtninge hjælps frivillige integrationsarbejde er mange. Uanset hvad, kan du gøre en forskel. Læs mere her.

Start din egen indsamling. Hjælp flygtninge verden over og start din egen indsamling. Det er super nemt. Læs mere her.

Donation af tøj til asylansøgere. Du kan aflevere dit tøj og legetøj i containere ved flere asylcentre rundt omkring i landet. Se en oversigt af centre her.                                                                                                                                        

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og