Life&Beyond

Vi har fået ny klummeskribent!

Facts

Marlene Weybøll

Forfatter, tv-caster og skribent

ChriChri introducerer klummen WeyWey’s Klumme som skal skrives af Marlene Weybøll.

Marlene vil blive fast klummeskribent på ChriChri sitet, og det er vi glade for! Marlene står bag en af de første webblogs i Danmark Singleton og har efterfølgende skrevet bøgerne Singleton og Singleton – Den perfekte fiaskospiral. Udover at arbejde som forfatter, arbejder Marlene som tv-caster og skriver for det engelske mediebureau K7 Media.

Marlene har en skøn sort humor, som også afspejler sig i hendes klummer. Hun er festlig, glad og snaksalig! Hun har en stor passion for tv-serier og der findes muligvis ikke den serie hun ikke har set.  

Marlenes første ChriChri klumme ”Hvad gør man, når ens bedste veninde slår op?” kan du læse her.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *