Frokost samtalen på kontoret – 4 babyer i sekundet

Forleden dag var frokost-emnet ”graviditet” på ChriChri redaktionen. På en redaktion som udelukkende består af kvinder i alderen 22 til midten af 30’erne, er dette jo egentlig ikke særlig mærkeligt, særligt ikke når to af dem på nuværende tidspunkt er gravide og begge venter barn nummer to.

Der blev snakket babytøj, bleer, babymad, amning, barnedåb, fødsler, følelser og meget mere. For de af os, som endnu ikke har børn, var det måske ikke den mest interessante snak vi har haft ved frokostbordet ”so far”. Men da Julie som er ansvarlig for ChriChri Shoppen, nævnte det nye tv-program ”4 babyer i sekundet”, så blev snakken pludselig lidt mere interessant. 

”4 babyer i sekundet” er et nyt program på Nat Geo People. Hvert eneste sekund fødes der fire nye babyer et eller andet sted i verden. Det er 370.000 nye liv hver eneste dag.

Herefter faldt snakken på, hvordan det egentlig ville være, hvis man nu selv var født på den anden side af jorden? Ville livet være helt anderledes? Og på hvilken måde? – det er lige nøjagtigt dét, som det spændende program handler om. 

Vi er alle født et eller andet sted, men betingelserne kan være meget anderledes hvad enten du er født i La Réunion, Vietnam, Australien eller Tyskland. Gennem hospitalsmedarbejdere på fire forskellige hospitaler, følger man alle de historier, der udfolder sig hvert sted.

Kameraet følger flere familiers glæde, de nervevridende stunder og ængstelige forventninger, der følger med en fødsel, på tværs af fire forskellige kontinenter. Derudover er det interessant at opleve de relationer som hospitalsmedarbejderne skaber til familierne, samt hvor den sociale kultur i hvert land adskiller sig fra det vi alle sammen i forvejen kender til.

Programmet har premiere i dag d. 15 oktober kl. 21.00 og kan ses på Nat Geo People, de næste 10 torsdage. Vi glæder os meget til, at følge med. Mon ikke at de næste par fredage igen ender i en omgang babysnak? Det tror vi. 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og