Hotte elevator kys

ChriChri kontoret ligger på en høj 5. sal og ovenpå en god lang cykeltur, så tillader jeg mig selv, at tage elevatoren op (Selvom man jo helst skal tage trappen). I elevatoren møder jeg mange forskellige mennesker og nogen gange opstår der en mærkelig pinlig tavshed – og andre gange er folk mere snaksaglige. Men hver eneste morgen tænker tilbage på, en hel speciel elevatortur som jeg havde for nogle år siden. Det var til en julefrokost med arbejdet, og vi manglede isklumper, manden som jeg kun lige havde mødt samme aften, tilbød at hjælpe mig med lasten. Da elevatordørene lukkede om os blev stemning og temperaturen en helt anden og jeg tænkte – skal jeg bare kysse ham? Jeg var ret sikker på at han ikke ville afvise mig, det kunne jeg mærke. Men som jeg stod der og overvejede situationen – PLING! Så gik døren op. Jeg har klart fortrudt mange gange siden. Jeg er sikker på, at det ville have været et meget HOT elevator kiss.

Team ChriChri har nedenstående samlet nogle skønne elevator kys med nogle som i hvert fald ikke holdt sig tilbage. Enjoy!

1. Drive – Er alle kys med Ryan ikke bare lidt hotte?

2. Sex and the City – Fordi vi elsker Carrie og Mr. Big.


3. Romeo & Juliette
– Spol frem til 01.04.. Åååårh….. 


4. Fifty Shades of Grey
– Behøver vi at sige mere?


5. The Ugly Truth
– Akavet, sødt og lidt hot.

Psst… Et lille bonusklip fra Dior, som vi ikke synes I skal gå glip af:

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og