Sommeren er officielt slut

Vi ved alle sammen at denne dag kommer på et tidspunkt, men hvornår det helt præcis er, er der flere af os som helt sikkert har svedt ud.

Kære ChriChri læsere vi er kede af og skulle meddele at på søndag den 25. oktober er sommeren officielt forbi. Det er tid til at tage havemøblerne ind, og sætte uret en time tilbage. Vintertiden tager sit indtraf klokken 03.00, og præcis på dette tidspunkt skal uret stilles tilbage til klokken 02.00. Der skal og så andre justeringer til, for at blive klar til de koldere temperaturer. Det er tid til at få omrokeret garderoben.

Men hvor tit har vi ikke ønsket os nogle flere timer i døgnet, og det kan vi glæde jer med at det nu lader sig gøre. For selvom vintertiden indtræder, så får vi en hel time ekstra under den varme dyne – lyder det ikke bare skønt?

Men vidste du at,:

vintertiden er officielt bestemt fra EU’s side, for at sikre at vi får en time mere i vinterperioden med lys. Den officielle vinter kommer til at løbe frem til slutningen af 27. marts 2016, hvor sommertiden igen træder til.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide