Vind et marokkansk inspireret tæppe

Ved at besvare spørgsmålet ovenfor deltager du i konkurrencen om at vinde et tæppe fra Shop ChriChri. Når du deltager i konkurrencen accepterer du, at modtage spændende nyhedsbreve pr. mail fra Club ChriChri. Afmelding af nyhedsbrevene kan til en hver tid ske via afmeldingslink i de fremsendte mails.

Så har du muligheden for at vinde det smukke og populære tæppe fra Shop ChriChri. Tæppet er stort, meget blødt og lavet i en marokkansk inspireret stil. Tæppet er perfekt til at have under spisebordet eller foran sofaen.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at svare på spørgsmålet i den hvide boks.

Held og lykke!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og