4 ting du ikke kan leve uden i julen

Julen er den bedste tid på året! Men gå ikke julen uforberedt i møde. Der er flere nødvendige ting, man ikke kan leve uden! Vi giver jer de 4 HELT essentielle lige her.

Shapewear
Vi giver lidt mere slip hvad angår god mad og julegodter i december måned, hvilket kan betyde et par ekstra kilo på badevægten! Sidder den udvalgte kjole til julefrokosten ikke som den gjorde for et par måneder siden, så frygt ej – der er hjælp på vej! Shapewear er vejen frem. Har du shapewear inden under dit tøj, får du en flot silhuet og undgår buler.

Dit visa kort
Ved julen 2014 købte danskerne for knap 27,8 milliarder kroner med deres Dankort. At miste sit betalingskort i juletiden er bare IKKE hittet! Vi er til mange julefrokoster henover december måned, drikker MEGET mere alkohol – så chancen for, at miste kortet er en hel del større. Pas godt på betalingskortet!

Skraldemænd
Skraldet ophober sig omkring juletid. Gavepapir, madrester, papkasser, you name it! Gør det lidt nemmere for de kære skraldemænd og sorter dit skrald, så de ikke drukner i u-lukkede skraldeposer og madrester. 

Smertestillende
Havde du det liiidt for sjovt i går og ligger nu i fosterstilling og har ondt af dig selv. Så tag et par piller. Du behøver jo ikke lide mere end højst nødvendigt. En panodil eller andet smertestillende pille, der indeholder paracetamol. Et andet godt råd er dog at drikke en masse vand!  

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide