[single_post_category_name]

Hvad er numerologi?

Alt i universet vibrerer med en bestemt frekvens og er bygget op om matematiske principper. Det er præcis den viden, numerologien handler om.

Numerologien kan dateres helt tilbage til oldtiden. Dengang var der tale om en hemmelig viden, forbeholdt præster og særligt udvalgte personer med magt. Visdommen er gennem tiden blevet overleveret fra mund til mund.

Det siges, at Pythagoras og Newton var numerologer. Flere skrifter vidner også om, at Jesus flirtede med numerologien. 

Numerologien virker, uanset om vi tror på det eller ej, fordi vibrationen er altafgørende. Når vi f.eks. skifter vores navn, så ændrer vores liv sig, uanset om vi gifter os til et nyt navn eller konsulterer en numerolog. Spørgsmålet er bare, om ændringen løfter os eller saboterer os. Det er derfor så mange par går fra hinanden, når de bliver gift.

Numerologi handler om meget mere end navne og navneskifte. Med numerologien er det muligt at udregne stort set alt i livet. Hvor mange børn vi får, hvilket køn de bliver, om man er hetero- eller homoseksuel eller hvilket husnummer vi f.eks. trives bedst at bo i.

Flere har gennem tiden forsøgt at opgradere numerologien. Derfor er vi endt med flere forskellige systemer, hvilket har været med til at skabe en større forvirring.

Derfor kan jeg også kun stå inde for de mænd og kvinder, jeg har uddannet.

Jeg begyndte min karriere som numerolog i 2009. I dag er jeg uddannelsesleder på min egen uddannelse til numerolog, hvor jeg hvert år uddanner numerologer, der enten ønsker at gøre den forskel for andre, som de selv har oplevet, eller tager uddannelsen til privat brug.

Jeg vil i november, december og januar måned have et fast indlæg på ChriChri omkring numerologi. Det første kan du læse d. 9. november. Det handler om hvilke energier der er på spil i november – og om din fødselsdato kan have indflydelse på, hvor godt du kan klare #SundNovember.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide