[single_post_category_name]

Jeg tabte 23 kilo på 12 måneder

Q

Er du tilfreds?

A

Jeg er langt mere end tilfreds. Jeg havde aldrig troet at jeg den dag idag skulle stå her med følelsen af, at være atlet. Ikke blot en engangs-atlet men en atlet med fremtidsplaner inden for bikini/bodybuilder verdenen.

Q

Hvad rummer fremtiden?

A

Fremtiden bringer endnu hårdere træning og endnu flere mål sammen med min coach og team Dockner. Planen er, at jeg skal stå på scenen igen til foråret 2017, og her SKAL jeg hive en finaleplacering med hjem. “There is no excuses this time”.

Q

Hvad har været den største gevinst?

A

Den største gevinst har været oplevelsen og alt det jeg har lært om mig, min krop og hvad jeg er i stand til når min krop er under press i diæt-perioden.

Q

Er du blevet mere glad og har du opnået det du ville? Var det det hele værd?

A

JA, det har udentvivl været det hele værd, jeg føler selv jeg er blevet langt gladere for mig selv, ikke kun fysisk men også psykisk. Jeg har igen fundet min selvtillid og har i forløbet opnået langt mere end forventet. Jeg er personligt blevet langt stærkere, gladere og mere selvsikker og bevidst omkring mig, min krop og mine mål i fremtiden.

LÆS OGSÅ: De 7 mærkeliste slankekure gennem tiden

 

Q

Var det målet om Bikini Fitness der gjorde at du nåede resultatet?

A

Jeg følte at datoen hvor jeg skulle stå på scenen var motiverende for mig, en slags walkup call. Men nu efter jeg er blevet personligt stærkere og mere selvsikker føler jeg ikke at scene datoen i fremtiden kan påvirke min motivation. Det er helt klart mine opnåede resultater som vægter højest i min motivation.

I kan følge Karina og hendes fremtidige sundhedsmål på Instagram @karinarasch.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide