Mine 5 bedste kopper kaffe!

Morgenkaffen

*Driiiiing* – Ud af sengen, tisse, vand i ansigtet. Brrrr, det er koldt. Ind under dynen igen. *Diiing* – Nej, nu er det op! Dagen er begyndt, work ’till you drop. Nej, først kaffe. We need coffee!

Ahhh, coffee is a hug in a mug.

Min kaffe er fra Café Noir Instant Espresso: sort – stærk – nødvendig og kun af den bedste kvalitet.

Cafe Noir Instant Espresso er Cafe Noirs seneste nyhed, som er en instant espresso fra de bedste kaffedistrikter i verden.

Arbejdskaffen

På kontoret. Computeren er åben, tastaturet banker derudad. Det er en god dag. En af pigerne går i køkkenet: “Nogle der skal en kop kaffe med?” – Ja, MIG, MIG, MIG! Først mig!

Vi er på redaktionen meget glade for nyheden fra Café Noir, Café Noir Instant Espresso og den kan drikkes på så mange forskellige måder, det er ikke kun en Espresso. Cafe Noir Instant Espresso er en fyldig og kraftfuld mørkristet espresso med den delikate crema du kender fra en rigtig espresso. Du kan nyde den sort, men går også rigtig godt sammen med mælk og cremaen giver basis for at du kan fremtrylle en forførende latte eller cappuccino, Voila!

“How do you take your coffee girls?” – “Seriously very seriously!”

Og alle pigernes kaffe er forskellig:

No.1 :  1 tsk Café Noir Instant Espresso, halv vand, halv varm mælk.

No.2 :   1,2 tsk Café Noir Instant Espresso, vand til toppen, et skævt kold mælk. Ikke sød – mini tak.

No.3 : 2 tsk Café Noir Instant Espresso, lille kop, ingen mælk.

No.4 :   1 tsk Café Noir Instant Espresso, lidt vand, skummet mælk og kanel! (sidstnævnte er gravid, hun har også præsteret at komme Nutella i sin kaffe!)

No.5 :  Chefen skal ha americano i et sort glas, meget vand, en lille smugle kold mini – (NOTE: hun skal selv dosere, der er kun én på redaktionen der kan finde ud af dosere den rigtig, vi andre tør ikke tage chancen 🙂 )

“Pick me up”-eftermiddagskaffen

KLOKKEN! Er det klokken? Er den så mange? Kan ikke nå at rydde mit skrivebord op – lige meget, lad det stå, skal afsted NU!

Pigerne kommer til middag om halvanden time. Oh no, det regner, det er jo Danmark! Op på cyklen – find nærmeste grønthandler; der mangler både mynte og koriander. Cykle, cykle, cykle.

Endelig hjemme. Ikke tid til et bad – vi kører wetlook, sexy style!

Træt – åh nej, jeg føler mig pludselig træt. Et gab er et stille skrig på kaffe, siger de. Okay, bare keep calm and make coffee!

En lille pick me up’ aka en meget stærk Café Noir Instant Espresso – Ahhh, så er vi kørende. Let’s go, we’re ready!

Kaffe i desserten

Pigerne er vilde med maden. De siger, de er mætte, meeeen they ain’t seen nothing yet! Voila les filles! Tiramusu med hindbær it is! Lækker italiensk dessert fyldt med amaretto og masser af kaffe fra Café Noir Instant Espresso som fylder den med kvalitet, aroma og kant og selvfølgelig ikke at forglemme mascarponen. Yummi!

Vi tager til fest

Good music, good friends, good vibes – let’s go to town!

Let’s have a PAAAARRRTTYYYY!

Vi bestiller hurtigt 4 stk. Espresso Martini, min ynglings drink. Når jeg laver den derhjemme bruger jeg denne simple og lækre opskrift:

– 4 cl vodka

– 3,5 cl kaffe likør

– 1 cl sukkersirup

– 3 cl stærk Café Noir Instant Espresso

– Isterninger

Kom alle ingredienser i en shaker. Ryst shakeren kraftigt og server i afkølede glas.

Dagen er slut og hvilken dag: god seng, gode kollegaer, gode oplevelser, gode venner og ikke mindst GOD kaffe af den bedste kvalitet!

Har du ikke prøvet Café Noir Instant Espresso, så skynd dig! Der findes kaffe, og så findes der Café Noir!

Café Noir kaffe får dig til at føle dig speciel, man bliver en del af deres sofistikerede univers. Det øjeblik hvor jeg nyder min kop kaffe fra Cafe Noir er ikke kun en pause, en nødvendighed – det er en forkælelse. Og den fortjener vi alle sammen.

 

Vil du følge med i Café Noirs univers? Så tag et smut forbi deres Facebook-side, lige her!

 

xxx
Team ChriChri

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og