Mit hemmelige forhold til mad

Sofia Manning er en fast bidragsyder på ChriChri, og man kan ikke andet end glæde sig til hendes indlæg som ligger op til en masse spændende læsning. Det er med stor glæde at vi kan fortælle at Sofia den 2. november udkom med en helt ny bog.

Coach og bestsellerforfatter Sofia Manning fortæller i sin nye bog, hele hendes ærlige historie om hvordan hun i 10 år levede i et sandt slankehelvede. I hendes bog “Mit Hemmelige Forhold Til Mad” deler hun sin barske historie om sit personlige madtyrranni, og sin metode til et liv uden slankekure. Og en tilværelse, hvor du ikke skal bekymre dig om vægt og kalorier, men i stedet går op i hvordan du faktisk har det. 

For Sofia startede det allerede som barn. Når hun følte sig trist, eller havde haft en ubehagelig oplevelse i skolen, fandt hun søde sager i skolens frugtbod for at finde trøst. Og når hun var hjemme fandt hun søde sager, som hun spiste, når hendes “dårlige følelser” blev for stærke. Det blev en overlevelsesmekanisme for hende, at ty til søde sager. En overlevelsesmekanisme, som hun holdt fast i, i dyb hemmelighed.

Som 16-årig var hun besat af tanker om mad, hendes udseende og sin vægt. Sofia startede sin første slankekur ud af mange kure. Hun fik et totalt kontrolleret forhold til mad og træning. Efter hver kur endte det galt på et eller andet tidspunkt, og Sofia faldt tilbage i det gamle mønster igen. Hun faldt i ”sukkerfælden”. Og så startede det forfra med en ny og meget ”bedre” kur. Troede hun. Sandheden er at hun levede 10 år i et sandt slankehelvede. Stadig i absolut hemmelighed. Faktisk troede hun aldrig hun skulle dele den historie om sig selv, eller den løsning hun fandt. Ikke fordi hun ikke vil dele den men mere fordi hun er genert. Det har hun altid været.

Men hver gang hun nævnte sin løsning for nogen, der kæmpede med det samme, kunne hun se at de blev vildt inspirerede. Efterhånden som Sofia begyndte at dele sin historie, og sin løsning blev det tydeligt for hende, at der er rigtigt mange der kæmper samme kamp. En dag begyndte Sofia at skrive løs på sin bog om “Mit hemmelige forhold til mad”, også selvom hun ikke rigtigt turde.

Nu er bogen udkommet, og hun tør stadig ikke helt. Men Sofia kan mærke at det er helt rigtigt, at dele sin historie. Det at få et normalt forhold til sin vægt og et afslappet forhold til mad, har været det bedste hun har nogensinde har gjort for sig selv. Det er den løsning Sofia gerne vil dele med dem, der kæmper ligesom hun gjorde.

Sofias råd er at få styr på maden, så den ikke styrer dig. Alt det gode i hendes liv, ville aldrig være sket, hvis Sofia ikke have taget sig selv alvorligt og sagt farvel til mad-dæmonerne! For hun var besat af dem.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide