[single_post_category_name]

Sådan forbereder du den perfekte klippeklistredag

Vi elsker at julehygge med klippeklistre, julebag og julemusik! Derfor guider vi alle vores søde læsere til, hvordan man laver en hyggelig og overskuelig klippe-klistre-dag for familie og/eller venner med alt hvad den skal indeholde. 

Julepynt
Ingen jul, uden pynt! Hvis du gerne vil give dine gæster muligheden for, at de kan lave en masse forskellig slags julepynt, så del indkøbslisten ud. På denne måde bidrager alle til det kreative bord og I kan deles om de forskellige ting.

Silkepapir, glanspapir, karton, stjernestrimler, vat, piberensere, sølv – & guldfolie, er de mest gængse ting, som dine gæster vil få brug for. Saks og lim, skal der gerne være nok af, så bed gerne dine gæster tage en saks og limstift med hver. Herefter kan du selv gå på biblioteket og/eller printe skabeloner ud fra nettet, som er nemme at følge.

Julebag
Der skal selvfølgelig dufte af jul når man holder klippeklistredag. Køb ingredienserne til tre forskellige slags julekager. Pebernødder, brunkager og klejner. Herefter kan dine gæster selv finde ingredienserne frem og åbne den opskriftsbog du har liggende og fundet frem til begivenheden.

Opgavefordeling
Så snart du ved hvilke og hvor mange gæster der kommer, kan du uddelegere indkøbs-opgaverne. Del gerne gæsterne op således at omkostningerne bliver ligeligt fordelt.

Hygge
Din opgave er, at hygge om dine gæster. Tænd stearinlys, lav varm kakao og gløgg, læg en voksdug på klippeklistrebordet og sæt noget dejligt julemusik på.

Slut gerne af med en pakke-leg eller banko
Når kager og julepynt er lavet, kan I eventuelt afslutte dagen med en sjov pakke-leg eller et spil banko. Alle skal have en lille pakke med som I kan spille om. Sørg for at der er noget til både børn og voksne.

Herefter kan du glædeligt sende dine gæster hjem med deres helt egen jylepynt, julebag og måske en tidlig julegave!

Glædelig jul.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide