[single_post_category_name]

Sådan sender du det perfekte kort

Vi kan ikke komme udenom at december ligger lige om hjørnet og vi ELSKER det. Det er måneden hvor traditionerne står i højsædet, og sådan skal det være. Vi vil gerne sende en hilsen og takke for året der er gået, samt ønske et lykkebringende nytår. Lad os inviterer til julefest og et brag af et nytår med nogle smukke invitationer og kort.

Vi snakker helt sikkert på de flestes vegne, når vi siger at det er skønt at blive husket og modtage en invitation eller hilsen. Det er rart at vide at selvom vi lever i en travl hverdag, så er der nogen der faktisk tænker på en. Men når vi alligevel er så betænksomme at sende et kort, hvorfor så ikke gøre det i en god sag – nemlig ved at tænke på vores miljø. Men husk det er ikke kun andre der skal tænke på dig, det er også dig der skal tænke med dem. 

Skynd dig og smut forbi Paperlesspost, vi er så overvældet over deres udvalg af kort og invitationer. Det giver dig mulighed for at finde din favorit, som udstråler netop din personlige stil.

Vi kan slet ikke vente, så vi er gået i gang med at finde ud af hvilket tema vores kort skal have i år, men hold nu op hvor er det svært. Det er slet ikke nemt at beslutte sig, for de er alle sammen så smukke. Men vi kan love der er helt sikkert invitationer og kort for enhver smag, og vi er ikke i tvivl om at der også er noget for dig.

Det er både muligt at sende invitationer og kort i papirudgave til postkassen, men du kan også – og hør nu godt efter, sende den direkte til mailboksen, og det kan vi klart anbefale. Vi synes det er vigtigt at tænke på miljøet, og tænkt på at inden den nærmest har forladt din mailboks så ligger din invitation eller hilsen allerede i modtagerens. Det er nemt og billigt, også bliver det ikke forsinket på grund af vejret. Ydermere kan du klappe dig selv på skulderen med god samvittighed over at have gjort noget godt.

Der er også noget andet vi er nødt til at fortælle for vi er virkelig begejstret. Det er blevet så nemt at give modtageren svar om du deltager for i invitationen kan du nemlig svare direkte. Når de andre inviterede så for svaret på invitationen, så er det sådan at du faktisk kan se hvem der ellers deltager i arrangementet – hvor tit er det ikke lige at vi gerne har ville vide det?  Ydermere er der i invitationen en direkte rutebeskrivelse til hvor arrangementet finder. Er det ikke bare smart!?

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide