Sådan undgår du at blive fuld før midnat

Nytårsaften… Du har længe glædet dig til en festlig aften i selskab med venner, veninder og familie, fundet det perfekte ‘outfit’ og lagt en smuk makeup. Du vågner dagen efter og kan ikke en gang huske fyrværkeriet, da klokken slog 00.00. Nej, det er bare ikke sjovt at blive fuld før midnat. Her får du fire råd, så du nemt kan holde festen kørende hele natten!

Spis godt!
Lad vær at tænke på hvor meget mad du spiser, og hvor mange kalorier maden indeholder. I aften skal du bare give den gas, og spise så meget du kan! Jo mere mad din krop indeholder, jo længere tid er du om at blive fuld.

Drik vand
Det er faktisk en myte, at man bliver mindre fuld af at drikke vand. Alkoholen som du indtager bliver ikke fortyndet, når du drikker vand, men ved at du drikker mere vand, er du tilbøjelig til at styre mængden af alkoholen lidt bedre. Når man drikker alkohol, mister man mere vand end man får ind. Alkohol har nemlig en vanddrivende effekt, hvilket gør, at du skal tisse meget oftere når du drikker. Får du ikke nok vand, bliver du dehydreret og din hjerne vil trække sig sammen. Undgå hovedpinen dagen efter og drik en masse vand!

Du må gerne ’snacke’
Tag gerne for dig af kransekage, chips og slik. Når du bliver dehydreret mister din krop næringsstoffer. For at opretholde saltbalancen er det en ret god idé at spise chips og indtage sukker – også selvom det feder.

Hold igen
Ja, det er måske ikke lige det du har lyst til denne aften, og det er jo også ret nemt at sige. Men det er det der virker i sidste ende. Jo mindre alkohol, jo længere kan du holde dig kørende nytårsaften. En god idé er, at bytte hver anden drink ud med en sodavand eller en drink uden alkohol.

Og så ønskes du et rigtig dejligt nytår fra Team ChriChri, vi ses i det nye år. 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og