Den hurtige & nemme vej: Sådan får du styr på økonomien!

Okay, vi indrømmer det. På ChriChri redaktionen er vi alle enige om, at hvis der er noget vi ikke kan undvære i løbet af en dag, så er det vores smartphones. For ærligt, vi bruger den jo all day, every day. Selvfølgelig bruges den til beskeder og opkald, men det er kun en lille del af det. Mails, indkøb, kalender, påmindelser, gps, ja vi kunne blive ved. Det er vores lille lifesaver og den er nærmest umulig at undvære!

Dette har firmaet Lunar Way været opmærksomme på, og de giver os snart endnu en god grund til, hvorfor smartphonen ikke kan undværes. Lunar Way er i gang med at indføre et nyt koncept indenfor banking. Et koncept, hvor man som kunde, vil kunne klare alt gennem sin smartphone. Kundeservice vil være via. Facetime, og når det passer én bedst. En app hvor alt vil være mobilt, hvilket gør det meget mindre tidskrævende og lige til. Banking, der passer til den moderne og digitale hverdag, som vi befinder os i.


”Lunar Way – changing the way we bank” et skifte som skal gøre op med den forældede banking-branche, og hvor der skal ske nytænkning og innovation gennem Lunar Way. Ved brug af skræddersyet teknologi, en smooth app uden alt det overflødige og konkurrencedygtige priser skaber Lunar Way en hurtigere måde at bruge banking på. Se bare introduktionsvideoen nedenfor:

 
Her på redaktionen synes vi simpelthen, at det er genialt! Vi er vilde med tanken om, at det hele kan klares ved få tryk på mobilen. Lunar Way gør banking til en simpel og nem oplevelse, samtidig med vores ønsker og behov bliver opfyldt. Tænk sig en gang, at i stedet for at skulle booke en samtale med sin banking-rådgiver, hvor man skal tage fri fra arbejde, bruge tid på transporten til og fra, så kan man med Lunar Way bare slå fødderne op på sofabordet og klare det hele hjemmefra. På ChriChri er vi i hvert fald overbevist om, at Lunar Way vil gøre banking meget nemmere, og det vil vi ikke gå glip af. Lunar Ways app går i luften i starten af 2016 til særligt inviterede, og vi glæder os allerede til at prøve kræfter med det. 

Vil du være den første til at få besked, når Lunar Ways app er i luften? Så kan du signe dig op lige her helt uden binding.

Psst… Vidste du at Lunar Way var nomineret som årets vovehals til IVÆKSTprisen 2015? 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide