Det perfekte afbræk fra den kedelige hverdag

Kender I det når dagene begynder at ligne hinanden mere og mere? De faste rutiner sidder fast og ugen kan hurtigt føles, som en lang hverdag. Man står op, tager på arbejde, handler ind, spiser aftensmad, ser tv og går i seng – dagen efter kører vi den samme leverpostejsrutine en gang til. Præcis denne rutine bestemte vores Art Director Maria sig for at lave om – læs med her og se hvordan det gik.

Jeg havde brug for at skifte de kedelige hverdagsrutiner og travle hverdage ud med forkælelse og kvalitetstid. Derfor bookede jeg en overnatning til min kæreste og jeg hos Radisson Blu Scandinavia Hotellet på Amager. Idéen var at skifte de faste rammer og rutiner ud med lidt forkælelse til os begge, og det må man sige vi fik.

“Jeg havde brug for at skifte de kedelige hverdagsrutiner og travle hverdage ud med forkælelse og kvalitetstid”


Vi pakkede begge tasken hjemmefra, så vi var klar til at tage på Radisson Blu Scandinavia lige efter job. Da vi ankom blev vi taget godt imod af det søde personale, som stod i receptionen. Jeg var ret spændt på om værelserne nu levede op til mine forventninger, men det kan jeg bestemt love for at de gjorde. Vi blev nemlig budt velkommen med både bobler og chokolade – what’s not to like ?

“Vi blev nemlig budt velkommen med både bobler og chokolade –
what’s not to like ?”


Værelset var super lækkert og udsigten over København var helt fantastisk. Vi boede på 21’ende etage, så man fik virkelig et godt udsyn over byen.

Efter lidt godt til ganen tog vi ned i hotellets bar, hvor vi fik en øl og en cocktail. Der var en dejlig afslappet stemning, og der sad heldigvis flere, så vi var altså ikke de eneste på hotellet, der trængte til en drink efter en lang dag på kontoret. 

“..Så vi var altså ikke de eneste på hotellet, der trængte til en drink efter en lang dag på kontoret”


Next stop – dinner. Jeg har gentagende gange hørt godt om en af Radisson Blu Scandinavias restauranter, nemlig ”The Blue Elephant”, så den skulle selvfølgelig prøves af, og jeg må give folk ret – maden er virkelig god. Vi bestilte en hovedret og en dessert, og var begge ret mætte, da vi var færdige. Efter to fyldte maver og trætte øjne, måtte vi erkende at vi begge var klar til at falde om i den store seng.
Da vi vågnede næste morgen tog vi en hurtig kop kaffe og gjorde os klar til dagen og den lækre morgenbuffet, som ventede os.
På buffeten var der noget for en hver smag – alt fra pandekager og wienerbrød til smoothies, frugt og æg. Til kaffen kunne man få soyamælk, hvilket er et must for min morgen, så der fik de altså lidt ekstra bonuspoint fra mit soya-elskende hjerte.
Efter en god omgang morgenmad og et dejligt ophold sagde vi farvel og tak til Radisson Blu Scandinavia, som helt sikkert var det perfekte afbræk vores travle og rutinepræget hverdag.


Ville jeg gøre det igen?

Det vil jeg helt sikkert! Det var virkelig den perfekte måde at gøre op med de faste rutiner på og blive forkælet i den travle julemåned.

Min kæreste og jeg er begge fra Aarhus, så jeg kunne også sagtens finde på, at gøre det i de weekender, hvor vi er på besøg i Aarhus. På den måde får man lidt mere kvalitetstid i en ellers ret så booket weekend med familie- og venindeaftaler.

Juletilbuddet til dig!

Hvis du også kunne tænkte dig en lille pause fra den ”normale” hverdag, så kan du nu booke dit ophold med rabat! Book fra d. 9. december 2015 til d. 23. december 2015 og få 20 % rabat på dit ophold på udvalgte Radisson Blu hoteller i Danmark, Norge og Sverige fra d. 17. december 2015 til d. 31. marts 2016. Book via dette link eller anvend priskoden STAR15, når du booker, og glæd dig til at blive forkælet og trække stikket ud med en du holder af. 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være