Dit januar horoskop: Fisk

Det kan komme til opgør mellem dig og en god ven eller i vennegruppen generelt. Intet er helt, hvad det ser ud til. Undlad at blande dig for meget, hvis det ikke direkte involverer dig. Gør en status og få ændret på nogle af dine mål. Det er på tide at drømme nye, interessante drømme og fører dem ud i livet.

Et venskab kan udvikle sig i romantisk retning, og det kommer bag på dig. Der er meget at vinde, men også meget at tabe, så tag dig til og ro til at vælge. Du kan med held sætte parforhold øverst på dagsordenen, du vil nemlig være heldig og alt går godt. Sæt din partner i centrum, det vil gøre for jeres forhold. Du vil selv blive forkælet, hvis du åbner dig og bliver mere følsom og romantisk. 

Din bedste veninde er: Skorpionen

Din bedste flirt er: Vandbæreren og Stenbukken

 
Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og