[single_post_category_name]

Dit januar horoskop: Jomfru

Har du været for optimistisk på nogle områder, så får du muligheden for at samle op og få overblik. Du er i stand til at skabe en god værdi ved at arbejde hård, men du bruger også mange penge, så det er nødvendigt. Der er en dejlig harmoni på hjemmefronten, men du kan have svært ved at slappe af.

Hvis du er single vil du have mulighed for at genoptage et tidligere forhold. Det kan være et, der ikke rigtig kom godt fra start, og nu får du endnu en chance. Der er en meget stor tiltrækning imellem jer, så meget, at det kommer bag på dig. Har du allerede en partner, så er det vigtigt for dig, at I fungerer godt på alle områder. Du har brug for, at I sætter ild under de helt store og vilde følelser.

Din bedste veninde er: Tyren 

Din bedste flirt er: Vædderen og Vægten

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide