Life&Beyond

Dit januar horoskop: Krebs

Det er ikke alle, du kommer lige gode ud af det med. Du trives faktisk bedst med kollegaer og mennesker, som du kender godt. Pas på, at dit temperament ikke løber af med dig over for dem, du møder. Det tager tid at udrede efter. Det bliver en særlig god måned på dit arbejde, hvor du vil nå langt. 

Du kan glemme din partner lidt. I trives godt sammen i det daglige, og fordi det bare går godt, er der ingen af jer, der tænker så meget over det. Udnyt den harmoniske stemning til at tænde lidt op for romantikken. Hvis du ikke er i et forhold, så kan et tidligere møde udvikle sig til noget spændende. Det kommer til at gå hurtigt, og der er voldsomme følelser på spil. Det kan skræmme dig meget.

Din bedste veninde er: Vægten

Din bedste flirt er: Tyren og Fisken

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *