Dit januar horoskop: Krebs

Det er ikke alle, du kommer lige gode ud af det med. Du trives faktisk bedst med kollegaer og mennesker, som du kender godt. Pas på, at dit temperament ikke løber af med dig over for dem, du møder. Det tager tid at udrede efter. Det bliver en særlig god måned på dit arbejde, hvor du vil nå langt. 

Du kan glemme din partner lidt. I trives godt sammen i det daglige, og fordi det bare går godt, er der ingen af jer, der tænker så meget over det. Udnyt den harmoniske stemning til at tænde lidt op for romantikken. Hvis du ikke er i et forhold, så kan et tidligere møde udvikle sig til noget spændende. Det kommer til at gå hurtigt, og der er voldsomme følelser på spil. Det kan skræmme dig meget.

Din bedste veninde er: Vægten

Din bedste flirt er: Tyren og Fisken

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og