Dit januar horoskop: Skorpion

Du får et stort ”boost” af ny energi. Der vil ikke være mange, der kan følge med dig. Du er ikke bange for at handle, så der sker noget, hvor der før har været stilstand. Der er en god fokus på penge og værdier, så du kan tjene mere eller gøre nogle virkelig favorable køb. Forkæl endelig dig selv lidt. 

Er du single og træt af det, så tag initiativ til at lave om på dette. Der er ingen tvivl om, at det er dig, der skal være den udfarende. Dem du møder kan dog blive lidt skræmt, din udstråling er nemlig meget stærk. Du har brug for en partner, der er lige så stærk og modig. Har du en partner, vil denne blive overset, hvis denne ikke selv har noget, at bidrage med. Din tålmodighed er ikke stor.

Din bedste veninde er: Løven

Din bedste flirt er: Stenbukken og Skytten

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og