Dit januar horoskop: Skytte

Der skal meget til at bringe dig ud af kurs. Du har overblik og er helt klar over, hvad du kan og skal. Du vil have en tendens til at påtage dig alt for meget, og du ønsker mere frihed og mulighed for impulsivitet. Det er vigtigt, at du husker, at det også skal være sjovt, så det ikke er arbejde det hele.

Du har en dejlig, charmerende udstråling, så andre tiltrækkes af dig. Du er dog ikke til pjat, det skal være seriøst, næsten inden det begynder, og det kan blive et problem. Du kan hurtigt få skræmt en potentiel partner væk, hvis du er for hurtig, kritisk eller afvisende. Er du i et parforhold, så slip ansvaret og kontrollen. Bed din partner om at overraske og tage sig af dig, du har brug for det. 

Din bedste veninde er: Vandbæreren

Din bedste flirt er: Skytten og Vædderen

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og