Dit januar horoskop: Stenbuk

Du kommer virkelig til at tælle til ti nogle gange. Dit temperament kan løbe af med dig, og det skaber udfordringer. Den positive side af det er, at du får sagt fra. Du har en meget stærk vilje og en god evne til at sætte ord på, hvad du gerne vil. Du fremstår meget stærk, men pas også lidt på dig selv.

Det kan blive til en lille hemmelig flirt, der så senere virkelig kan brage igennem. Du kan blive overrasket over de meget store følelser, der pludselig vækkes i dig. Det kan få dig til at lukke af igen. I et forhold, så bliver der ikke meget plads til fejltagelser fra din partners side. Bliver du gal, tilgives det, for du er meget tiltrækkende. Prøv at tænk over, om du kan være for svær at gøre tilfreds.

Din bedste veninde er: Fisken

Din bedste flirt er: Krebsen og Tyren

 

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide