Dit januar horoskop: Tvilling

Der er mange ting, du ikke vil have kontrol over, men da du er så fleksibel og åben over for nyt, vil du tage det, som det kommer. Netop fordi du lader dig føre, vi nye døre åbnes for dig, og du kan så vælge, om du vil gå ind af dem. Der er positiv fokus på din bolig, her kan du udvide eller lave om. 

Er der noget, der ikke fungerer i dit parforhold, så vil det komme frem i lyset nu. Du kan ikke bare dukke hovedet og lade som om, alt er fint. Er det muligt, at tag på en forlænget weekend med din partner, så I har tid til at tale. En gammel flamme kan igen dukke op i dit liv, hvis du er single, og det bliver hedt. Husk dog på, der er en grund til at det ikke gik. Du kan møde en helt ny partner. 

Din bedste veninde er: Vædderen

Din bedste flirt er: Jomfruen og Løven

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet