Life&Beyond

Dit januar horoskop: Vægt

Du har det bedst, når du ikke skal leve op til, hvad andre mener og ønsker. Derfor vil du ikke være så social og udadvendt som ellers. Det er en periode, hvor du vil samle og ikke sprede dig. Opgør i familien kan forekomme, og det kræver diplomati at få løst. Koncentrer dig derfor om det, der er vigtigst.

Hvis du ikke har en partner, så er det måneden, hvor du kan bliver overrasket. Kærligheden er uforudsigelig og kommer, når du mindst venter det. Du vil have held med online dating, hvis det er noget, du har mod på. Er du i et forhold, bliver I, i perioder, udfordret. Der vil være værdier, som I ikke er enige om, det gælder især på familie og boligområdet. Du kommer langt med ro og tålmodighed.

Din bedste veninde er: Krebsen

Din bedste flirt er: Tvillingen og Vandbæreren

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *