Dit januar horoskop: Vandmand

En travl tid venter på jobbet. Du får meget at se til, men du har energien til det. Der vi være mulighed for et jobskifte, hvis du er interesseret og selv tager initiativ. Du har en god intuition, den bør du bruge, når der er vigtige beslutninger, der skal træffes. Meditation er virkelig godt for dig.

En meget interessant måned for kærlighed og parforhold. Der kan forekomme mange intrigere, jalousi og sladder. En ny partner er måske ikke helt så fri af tidligere forhold, som han udgiver sig for at være. Pas på med, hvad og hvem du involverer dig i. Er du i et fast forhold, kan du opleve, at du bliver jaloux, også selvom det ikke ligger til dig. Dine tanker løber af med dig, og ikke på den positive måde.

Din bedste veninde er: Tvillingen

Din bedste flirt er: Vægten og Krebsen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og