Numerologi: Energierne i december måned

Facts


Allberte Toft

Numerolog og Uddannelsesleder

Læs mere på Allbertetoft.dk

Solen, månen og planterne påvirker vores liv her på jorden i en enorm grad. Hvert år er det særligt en planet der ”styrer” os. Hver måned har den styrende planet en medhjælper på banen i form af en anden planet, for at påvirke os i en bestemt retning.

Det kan være svært at forstå, hvis man ikke lige er videnskabsmand, astrolog eller numerolog. Men du kender det egentlig godt.
Nogle måneder eller år, er det som om den ene ulykke erstatter den anden eller at det ene held fører til det næste. Det er bare planeterne der er på spil i vores liv, og de påvirker os alle forskelligt. 

Her i december er det Jupiter, som er på banen. Noget af det Jupiter forsøger at bidrage med, er at påvirke vores evne til at skelne. Evnen til at vurdere og revurdere vores værdier, moral, vores tanker og vores liv i det hele taget …
Jupiter kommer også med et spædt ønske om, at vi er i kontakt med vores venlighed, vores lyse sind og at vi gør en forskel for andre mennesker. 

“Fordi de temaer særligt er i spil her i december, så har du måske mærket en søgning efter svar. Måske fylder religionsspørgsmål, filosofi eller spiritualitet lidt mere i dig lige nu”

Fordi de temaer særligt er i spil her i december, så har du måske mærket en søgning efter svar. Måske fylder religionsspørgsmål, filosofi eller spiritualitet lidt mere i dig lige nu. Hvis du har et ønske om at forstå livet, er du måske lidt ekstra filosoferende i disse dage. I det hele taget kan der være en tendens i denne måned, til at være ekstra meget i hovedet, i tankerne. Der er så meget, du gerne vil forstå …

LÆS OGSÅ: Hvad er numerologi?

Energien i december handler også om revurdering. Har du mærket, at du så småt er begyndt at tage dit liv op til overvejelse igen? Så er det simpelthen fordi Jupiter er på spil. Ønsket om at være på rette vej er nemlig noget som fylder meget her i december, og hvad det betyder for dig, er noget dine tanker sandsynligvis vil kredse ekstra meget om netop nu. Måske skal dine værdier have et eftersyn, for at du kan leve i overensstemmelse med den du inderst inde er.

“Har du mærket, at du så småt er begyndt at tage dit liv op til overvejelse igen? Så er det simpelthen fordi Jupiter er på spil”

Vær opmærksom på din brug af tiden netop nu. Tiden kan nemlig nemt smutte fra dig og alle andre i denne måned. Simpelthen fordi dovenskaben er på banen, men primært handler det om, at det er let at lade sig friste til tidsfordriv. Måden du håndterer din tid på, kan faktisk godt gå gen og påvirke din krop og din vægt lige nu. Så hvis ikke juleguffet skal have lov at sætte sig, så vær ekstra opmærksom på forvaltningen af de timer, du har til rådighed. Det vil hjælpe dig rigtig godt på vej.

“Måden du håndterer din tid på, kan faktisk godt gå gen og påvirke din krop og din vægt lige nu. Så hvis ikke juleguffet skal have lov at sætte sig, så vær ekstra opmærksom på forvaltningen af de timer, du har til rådighed. Det vil hjælpe dig rigtig godt på vej”

Fordi vi er ved at afslutte 2015, kan der være lidt ekstra run på forandringer lige nu. Både dem som du har nemt ved at hilse velkomment, men i lige så høj grad dem, som kan nive lidt og som du gerne så, blev serveret på en anden måde. Igen handler det om, at livet prøver på at få dig til at leve i overensstemmelse med din egen indre sandhed om, hvem du er og hvad du står for. Hvilket jeg synes er meget smukt – for ingen er som dig, derfor skal du også leve som den, du inderst inde er. Hvordan skulle andre mennesker ellers kunne elske dig, hvis ikke du viser hvem du er.  

I næste måned er vi i et nyt år, og derfor er det helt, helt andre temaer som kommer op, end dem, vi kender til her i 2015. Det glæder jeg mig meget til at dele med dig, når vi når til januar.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være