[single_post_category_name]

Info & priser på ChriChri Mag

Bliv abonnent på de to næste udgaver af ChriChri Mag 2016 og få vores julemagasin med oven i hatten.

Ved at blive abonnent på ChriChri Mag i dag vil du modtage de to næste magasiner, som udkommer i marts og september 2016, og derudover vil du ”free of charge” også modtage vores eksklusive julemagasin i 2016. Det er kun abonnenter, der har mulighed for at få dette julemagasin. At blive abonnent er meget simpelt: du tilmelder dig, ryger direkte ind i vores system og vil modtage magasinerne ved din hoveddør som den første.

Vi vil rigtig gerne behandle vores abonnenter godt, og derfor kan du lige nu få to magasiner for kun 167 kr. (inkl. fragt på 49,- kr.) – samt et julemagasin free of charge med i købet. Husk at vi er her for at gøre din læseoplevelse værd at samle på.

_______________


Abonnér på ChriChri Mag lige her


_______________

 

ChriChri Mag er dit magasin skræddersyet netop til dig som ChriChri bruger. Vi springer ikke over, hvor gærdet er lavest, og vores magasiner er ikke læst på fem min. Det er skræddersyet til dig – ChriChris læser.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide