Julekort fra San Francisco 

Facts


Janne Butina

Bosat i San Fransisco sammen med sin mand og deres to piger.

For 6 måneder siden, i sommeren 2015 flyttede jeg med hele min familie: mand og 2 piger, til San Francisco i Californien.

Jeg selv, Janne, har været stewardesse i 18 år hos SAS, og har været medejer af et dansk interiør firma. Jeg fandt vores skønne hus på en boligportal derhjemme fra, hvor jeg med det samme blev forelsket i den nordiske stil og det minimalistiske look det har.

Huset er på ca. 450 m2 ligger ca. 30 min fra San Fransisco og er omringet af flot natur. Min egen stil er simpel, minimalistisk og stilren. Jeg holder meget af dansk design, med klare linjer og dens enkelthed, men synes stadigvæk at det vigtigt at skabe en hyggelig stemning i rummet.
Den bedste tid på året er julen, duften af gran, masser af stearinlys, pynt, hjemmelavet konfekt og hyggelig julemusik i baggrunden. Så kommer jeg i julestemning! Julekortene er blevet sendt, så vores kære derhjemme kan få en lille julehilsen.

Til jul kommer mine svigerforældre og skal holde jul med os, på bedste amerikansk maner, hvilket vil sige at vi først åbner julegaverne den 25 december om morgenen.

– Glædelig jul fra Janne

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide