Q&A med Mikkel Boe Følsgaard 

Dejlige mænd kan vi aldrig få nok af – og dem er der mange af i fodboldfilmen “Sommeren ‘ 92”. Filmen er netop kommet på gaden, og vi har derfor allieret os med den skønne skuespiller Mikkel Boe Følsgaard. Mikkel spiller en af de bærende roller i filmen som fodboldspilleren Kim Vilfort. Vi har taget en snak med ham om jul, fodbold og kvinder.

 

Q

Du har en stor rolle i Sommeren 92, men hvor god en fodboldspiller er du egentlig selv?

A

Jeg har spillet fodbold i mange år, men selvom jeg havde store drømme om at komme på landsholdet, må jeg nok indrømme at talentet ikke helt var stort nok. Jeg blev dog ét år, kåret til årets “Fidus” i Blistrup fodboldklub – men dette var ikke for mine talenter med en bold men fordi, som træneren sagde, at jeg altid var et fjollehovede og skabte god stemning i omklædningsrummet.

Q

Måtte du træne meget til rollen?

A

Vi trænede alle en del op til filmen. Vi var på fodboldcamp i en måned hvor vi spillede fodbold mange timer hver dag og hvor vi indøvede de enkelte sekvenser som skulle med i filmen. Så alt fra mål, afleveringer til jubelscener blev øvet.

Q

Bliver du imponeret hvis en pige ved noget om fodbold?

A

Ja. Især hvis hun fx pludselig begynder at snakke med om de nyeste tranfers, så bliver jeg sgu målløs.

Q

Nu er det snart jul, er Sommeren ’92 en god julegave og til hvem?

A

Sommeren 92 er en god julegave til ALLE. Det er meget mere end en fodboldfilm. Det er en underdog historie, som alle kan blive rørt og glade for at se. Jeg vil næsten garantere at man som minimum får gåsehud når man ser filmen – ellers er man sgu lavet af sten. Så ud og køb den og se eller gense den. Jeg har set den 5 gange og jeg synes den bliver bedre og bedre.

Kan du hellere ikke få nok af skønne Mikkel, så kan du følge ham på instagram @fluesvamp. 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og