5 alternativer til dine dårlige vaner!

Januar lakker mod sin ende – og det er som regel lige omkring nu, at man enten er super godt i gang med sine nytårsforsæt eller man har besluttet at kaste håndklædet i ringen.. 

Men hvad nu hvis det ikke behøver at være enten eller? Måske behøver du ikke at kaste alle dine dårlige vaner væk – men i stedet skifte dem ud med nogle bedre alternativer! Den teori kan vi ihvertfald rigtig godt lide her på redaktionen, så vi har her fundet 5 gode alternativer til de der irriterende dårlige vaner, som er så svære at komme af med!

1. Rygning

Har “quit smoking” længe stået højt på din “to do”-liste? Hvis rygning er en af dine dårlige vaner, som du simpelthen bare ikke kan få bugt med – så kunne en E-cigaret være et muligt alternativ, hvis et komplet rygestop virker for uoverskueligt! En E-cigaret er en elektronisk cigaret, som ved indånding producerer damp. Dampen menes at være væsentlig mindre skadelig end almindelig tobaksrøg, hvorfor en E-Cigaret kan være et rigtig godt alternativ til almindelig rygning!

Køb din E-Cigaret lige her til 159 kr. 

2. Sukker

Er du, ligesom os, vilde med alt sødt! Så går den her ud til dig – vi føler med dig! Når man godt kan lide sukker i sin kaffe, sukker på sine pandekager, i sine kager, på sin havregrød og vi kunne blive ved – så løber sukkerforbruget hurtigt op.. Og hvorfor bruge almindelig sukker, når der er et sundere alternativ som gør tricket lige så godt!

Køb Sukrin Stevia lige her til 79 kr. 

3. Sodavand

Vi ved godt det ikke er godt for os, men vi kan så godt lide følelsen af de små bobler i halsen og den søde smag på tungen. Men kalorierne hober sig op og vi vil ærlig talt hellere spise et stykke kage end drikke et glas Cola. Så vi har fundet et sundere, friskere og ikke mindst flottere alternativ, til den vanedannende sodavand – nemlig “flavored water” (vand med frugt/grønt i). Der er utallige kombinationer man kan lave og det gælder egentlig bare om at finde sine yndligsfrugter frem, slice dem godt op og putte dem i noget iskoldt vand (gerne med isterninger). For den opdaterede version kan man streame vandet i en SodaStream først, for sodavands-effekten. Mums!

Køb en SodaStream lige her til 799,95 kr.

4. Makeup med i seng

Det har været en lang dag og du har jo ikke så meget makeup på.. Det gør vel ikke noget, liiiige at vente med at fjerne makeuppen til i morgen?… Jo det gør det! En rigtig dårlig vane er at gå i seng med sin makeup på og vi vil ikke engang gå i gang med at fortælle om, hvor dårligt det er for din hud og dine øjne! Så i stedet har vi fundet en løsning, som ikke kunne gøre det nemmere for dig, lige at “get the job done” inden sengetid (det kan også gøres i sengen). Disse cleansing wipes virker til hele ansigtet og er testet som én af de 7 bedste cleansing wipes ud af 59 testede – så dem tør vi godt anbefale jer at bruge! 

Køb Plaisir Cleansing Wipes lige her til 24,95 kr. 

5. Junkfood

På de sene arbejdsdage, de tømmermændsramte søndage eller bare når dovenskaben melder sig. Vi gør det alle sammen en gang i mellem – bestiller utrolig usundt junkfood. Vi vil gerne erkende at når vi har tømmermænd, så er det for det meste kun “the real deal” der virker – men med det sagt, vil vi gerne spare hvor vi kan (så der er mere plads til lækre kage). Vi har derfor fundet en liste over steder hvor du i al din dovenskab, kan få nogle til at lave din mad for dig, hurtigt men sundt!

Sunde Take Away-steder i København

– Proteinbaren på Jagtvej 76

– Raw 42, Kbh K

– LéLé Streetkitchen, Vesterbro

– Wedofood, Vesterbro / Østerbro

– Palæo, Kbh K

– The Protein Kitchen, Magasin

– Calories, Amager

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Luksusfastelavnsboller

IngredienserBoller 2.5 dl. Sødmælk 80 g. smør 30 g. gær 70 g sukker 1 tsk. stødt kardemomme 2 tsk. vanillesukker 0.5 tsk. salt Ca. 450