5 gode redskaber til at holde dit nytårsforsæt

Vi laver dem allesammen – hvert år.. Nytårsforsæt. Og hvert år sætter vi os forskellige mål, som desværre ofte ryger direkte i lokummet før januar er omme. Men vi har besluttet, at 2016 skal være vores år – og det er i år, at vi for alvor vil komme nytårsforsættene til livs! Vi kommer derfor her med 5 rigtig gode redskaber, som kan hjælpe dig godt på vej med dine nytårsforsæt- så du i år for alvor kan overholde dem!

Quit Smoking

Dette nytårsforsæt er uden tvivl det mest udbredte af slagsen. Omkring 21% af alle danskere er i dag rygere – hvoraf en stor del af dem ønsker et rygestop. I 2014 var ca. 5% af disse danskere overgået til den forholdsvis nye løsning: E Cigaret. En E Cigaret er en elektronisk cigaret, som ved indånding producerer damp. Dampen menes at være væsentlig mindre skadelig end almindelig tobaksrøg, hvorfor en E Cigaret kan være et rigtig godt alternativ til almindelig rygning!

____________________________________

Køb din E Cigaret hos Elekcig.dk til 249 kr. Lige her 

Et sundere liv

Den her lægger sig bestemt også i spidsen over populære nytårsforsæt, right ladies?! Et sundere liv;  bedre madvaner, en sundere krop, mere energi og et mere tilfredsstillende spejlbillede. Vi ønsker os det hvert år, men vi er overbevist om at 2016 for alvor er året hvor vi bliver sundere! Lad Anne Bech og Christiane guide dig hele vejen, med træningsprogrammer, madplaner, opskrifter og gode råd.

____________________________________

Køb ”Dit Sunde Liv” Af Anne Bech & Christiane S-M til 249,95 kr. Lige her

Styr på økonomien

Et nyt år er lig med en ny start – og har du mål om at forbedre din økonomi i år er det altid en rigtig god idé først lige at få styr på den! Ved at lave simple budgetter og jævnligt holde øje med dit forbrug kan du holde styr på din økonomi lige fra lommen af med ”Lommebudget” – en app som giver dig et økonomisk overblik og gode sparetips!

Det er også i år at den nye mobile banking løsning ”Lunar Ways” udkommer, som du kan læse meget mere om lige her!

____________________________________

Download ”Lommebudget” gratis lige her & skriv dig op til ”Lunar Ways” lige her

 

Ryd op & sortér!

Det dejlige ved et nyt år er muligheden for at starte på en frisk – og hvilken bedre måde at starte på en frisk end at starte med mere plads – både i klædeskabet og på computeren!

Hvis du som os, ikke lige har fået en ny computer i julegave og gerne vil have at din computer skal holde lidt endnu – så anbefaler vi at få ryddet op i den! Og ja… Gaaab! Men frygt ej, vi har fundet og testet programmet ”CleanMyMac3”, som på mirakuløs vis scanner hele din computer og lader dig slette ALT unødvendigt og samtidig optimere din computers ydeevne med et par klik! Som kæmpe computer-forbrugere er vi mega fans!

____________________________________

Download en gratis prøve eller køb CleanMyMac 3 lige her
Hvornår har du sidst kigget alt dit tøj igennem i dit klædeskab? Bruger du det hele? Og fylder det unødvendigt meget? We know all about it! Og har derfor lavet en ChriChri Closet Cleaning Checklist, så du én gang for alle kan få ryddet op i klædeskabet og gøre plads til nyt!

____________________________________

Download The ChriChri Closet Cleaning Checklist lige her

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og