[single_post_category_name]

Butik Sirup: Når iværksætter-drømmen bliver til virkelighed

Trods en hård finanskrise, der pustede i nakken, en uddannelse som pædagog i bagagen og absolut ingen erfaring, valgte Henriette Svalgaard at gå efter sin drøm og åbne sin egen butik, Sirup, i 2008. Oddsene for succes var hårde, men interessen for mode var stor, hvilket blev springbrættet for Henriettes nye karriere.

Der var flere rystende hoveder på Henriettes vej, da hun i 2008 åbnede butikken Sirup. Men fighterånden i Henriette var mere målbevidst end nogensinde før, og hun var ikke i tvivl om, at det var det rette for hende. Hun valgte at renovere laden ved siden af hendes private bolig, som nu skulle blive hendes fremtidig arbejdsplads. I starten blev der eksperimenteret med både interiør, modetøj til kvinder og børnetøj. Målgruppen viste sig dog at være interesseret i mode, hvilket også var Henriettes helt store interesse. Så dermed blev butik Sirup en del af den store modeverden med modetøj for kvinder og et strejf af interiør.

Som nyopstartet iværksætter med egen butik, var arbejdstimerne mange og døgnene for korte. Henriette arbejdede 24/7, hvilket betød ingen ferie eller gå-tidligt-dage de første par år. Der manglede et par ekstra hænder, og der kom derfor en ansat til. I dag har butik Sirup fire fuldtidsansatte og en assistance. 

Butikken ligger i den lille by Gistrup nær Aalborg, hvor mærker som Custommade, Stine Goya, Nue Notes, Stella Nova og mange flere er at finde. Et sted hvor vores dankort hurtigt kan få ben at løbe på! Henriette er altid på arbejde inde i sit hoved, og holder konstant udkig efter inspiration. Platforme som Instagram og Facebook bruges nøje, hvor Henriette elsker, at man på et splitsekund kan nå direkte ud til kunder med alt sin inspiration. Derfor valgte Henriette også at åbne en webshop i 2013. Så om man er københavner, fynboer eller noget helt tredje, er der ingen stopklods for at nyde Sirups univers. Webshoppen er utrolig brugervenlig, nem at finde ud af og vi forelsker os gang på gang i alt det lækre tøj, der er til at finde derinde!

Men det bliver endnu bedre! I 2015 begyndte Henriette, sammen med sine kollegaer, at designe sit eget mærke SIRUP, hvilket vi må indrømme, at vi blev helt vilde med fra start! På redaktionen fik vi hurtigt mange favoritter fra tøjkollektionen af SIRUP, men én kjole gik lige i vores hjerter. Det er kjolen, som er kaldt ”Sille Dress”, som Henriette bærer på billedet nedenfor. Den er simpelthen ikke til at stå for!

Vi må nok bare indrømme, at vi her på ChriChri redaktionen er vilde med Henriette og hendes butik Sirup. Her kan vi altid finde lige dét vi mangler til at fuldende garderoben. Eller bare udvide den, man kan jo aldrig få for meget tøj. Vi synes simpelthen også, at det er så sejt, at Henriette gik efter sin drøm! Se blot hvilken stor succes, det er blevet! Vi sender et kæmpe skulderklap fra ChriChri redaktionen til Henriette! You go girl!

______________

Besøg hendes webshop lige her, det vil I ikke komme til at fortryde! Følg også Henriette på Instagram: @BUTIKSIRUP, og eller Facebooksiden her.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide